12.000TL hazır sistem önerisi

GaJente

Centipat
Bütçem en fazla 12-13 bin TL. İtopya'da 11500TL'ye Intel Arc A750, Intel Core i3 12100F olan sistem var. Windows 11 Home dahil bu sistem alınır mı? Ya da önereceğiniz başka sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem en fazla 12-13 bin TL. İtopya'da 11500TL'ye Intel Arc A750, Intel Core i3 12100F olan sistem var. Windows 11 Home dahil bu sistem alınır mı? Ya da önereceğiniz başka sistem var mı?

Biraz daha indirim bekleyip R5 5600 + RX 6650 XT'li sistem bulunabilir bu bütçeye. R5 5500 almamaya çalışın. Donanım Arşivi, PC Hocası gibi youtube kanallarını takip edip stoklu sistemlere yetişebilirseniz alabilirsiniz. R5 5500 görünce tadım kaçıyor

Bu fiyata genel olarak RX 6600 sistem bulunuyor. Temiz bir sistem.

Bu sistemi al geç.

DeepCool markasının PSU'su iyi midir bu markayı pek görmedimde.

12 üstüne çıkarda beni biraz fazla zorlar arada çok büyük bir fark olmadıkça çıkmayı düşünmüyorum

12 üstüne çıkarda beni biraz fazla zorlar arada çok büyük bir fark olmadıkça çıkmayı düşünmüyorum
Asrock markasını daha önce duymadım iyimidir?

Deepcool iyidir. Sistemdeki her parça kaliteli bence alın. Bu fiyata bu sistemi çok göremeyiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…