12.000TL sistem önerisi

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 12000TL bütçem var 2. el RTX serisi istiyordum aslında ama böyle bir sisteme denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Artısı eksisi neler olabilir kampanya bitmeden hemen yanıtlayabilirseniz çok mutlu olurum ona göre alacağım. Şimdiden teşekkürler herkese.

Merhaba 12000TL bütçem var 2. el RTX serisi istiyordum aslında ama böyle bir sisteme denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Artısı eksisi neler olabilir kampanya bitmeden hemen yanıtlayabilirseniz çok mutlu olurum ona göre alacağım. Şimdiden teşekkürler herkese.

Kanka ben bildiğim kadarıyla kimse AMD ekran kartını önermez bende 6600XT alacaktım fakat geri vazgeçtim çok drop girdiğini söylediler 2. el temiz RTX sistem diz bence veya GTX 1650'li i3-10100F li sistem dizebilirsin aktif olarak kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

RX 6700 RTX 3060 Ti dengi bir ekran kartı bence fiyatına göre gayet iyi bütçenizi arttırıp işlemciyi 5600 yapabilirsiniz ama böyle de gayet iyi

Kanka ben bildiğim kadarıyla kimse AMD ekran kartını önermez bende 6600XT alacaktım fakat geri vazgeçtim çok drop girdiğini söylediler 2. el temiz RTX sistem diz bence veya GTX 1650'li i3-10100Fli sistem dizebilirsin aktif olarak kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

AMD sistemler sürücü sorunları azaldı dşye biliyorum.

AMD sistemler sürücü sorunları azaldı dşye biliyorum.

Kanka AMD işlemcide kesinlikle iyi fakat ekran kartını beceremiyor.

RX 6700 RTX 3060 Ti dengi bir ekran kartı bence fiyatına göre gayet iyi bütçenizi arttırıp işlemciyi 5600 yapabilirsiniz ama böyle de gayet iyi.

3060 Ti dengi değil bence çok drop yer yayıncıların sistemlerine bakın 10 taneden 8'i NVIDIA kullanıyor.

Kanka ben bildiğim kadarıyla kimse AMD ekran kartını önermez bende 6600XT alacaktım fakat geri vazgeçtim çok drop girdiğini söylediler 2. el temiz RTX sistem diz bence veya GTX 1650'li i3-10100Fli sistem dizebilirsin aktif olarak kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

RX 6700 dururken niye GTX 1650 dizsin?
Bütçe artarsa PSU değişebilir.

RX 6700 dururken niye GTX 1650 dizsin?
Bütçe artarsa PSU değişebilir.
PSU 650W Deep Cool markası kötü mü? Yeterli olur diye düşünmüştüm.
RX 6700 RTX 3060 Ti dengi bir ekran kartı bence fiyatına göre gayet iyi bütçenizi arttırıp işlemciyi 5600 yapabilirsiniz ama böyle de gayet iyi
İşlemci böyle kalırsa darboğaz olur mu? İnternette baktığıma göre olmuyor diye anladım ama tekrar sormak istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı