Hocam zaten babam için alacağım öyle çok bir şey yapmaz. Yüksek hafızalı, ekranı güzel göz bozmayan (babam gözden biraz sıkıntılı), yüksek şarjlı bir şey arıyorum. A35'e baktım ve hoşuma gitti teşekkürler. Bir de M34'le farkı ne bunun?A35 çıkabilirsen güzel olur iyi kullanimda net 3 sene götürür diye düşünüyorum.
Yoksa A25 de bakabilirsin Redmi yönünde bilgim yok.
Hocam zaten babam için alacağım öyle çok bir şey yapmaz. Yüksek hafızalı, ekranı güzel göz bozmayan (babam gözden biraz sıkıntılı), yüksek şarjlı bir şey arıyorum. A35'e baktım ve hoşuma gitti teşekkürler. Bir de M34'le farkı ne bunun?
Teşekkür ederim dostum keşke gözlem şansım olsaydı mümkünse bu akşam almam gerek.A35'in işlemcisi daha iyi M34 ise batarya olarak daha önde hocam bir de kamera farkı var.
Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm
Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm.
Hocam zaten babam için alacağım öyle çok bir şey yapmaz. Yüksek hafızalı, ekranı güzel göz bozmayan (babam gözden biraz sıkıntılı), yüksek şarjlı bir şey arıyorum. A35'e baktım ve hoşuma gitti teşekkürler. Bir de M34'le farkı ne bunun?
Redmi aalacak isen Redmi Note 13 Pro alabilirsin 2. El.En fazla 12.000TL olacak şekilde uzun yıllar gidebilecek telefon arıyorum, önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
En fazla 12.000TL olacak şekilde uzun yıllar gidebilecek telefon arıyorum, önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.