12.000TL telefon önerisi

javarera

Centipat
Daha fazla  
En fazla 12.000TL olacak şekilde uzun yıllar gidebilecek telefon arıyorum, önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

A35 çıkabilirsen güzel olur iyi kullanimda net 3 sene götürür diye düşünüyorum.

Yoksa A25 de bakabilirsin Redmi yönünde bilgim yok.
Hocam zaten babam için alacağım öyle çok bir şey yapmaz. Yüksek hafızalı, ekranı güzel göz bozmayan (babam gözden biraz sıkıntılı), yüksek şarjlı bir şey arıyorum. A35'e baktım ve hoşuma gitti teşekkürler. Bir de M34'le farkı ne bunun?

Hocam zaten babam için alacağım öyle çok bir şey yapmaz. Yüksek hafızalı, ekranı güzel göz bozmayan (babam gözden biraz sıkıntılı), yüksek şarjlı bir şey arıyorum. A35'e baktım ve hoşuma gitti teşekkürler. Bir de M34'le farkı ne bunun?

A35'in işlemcisi daha iyi M34 ise batarya olarak daha önde hocam bir de kamera farkı var.

Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm

Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm.

A35'in işlemcisi daha iyi M34 ise batarya olarak daha önde hocam bir de kamera farkı var.

Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm

Almadan önce bir mağazada gözlem yapmanızı öneririm.
Teşekkür ederim dostum keşke gözlem şansım olsaydı mümkünse bu akşam almam gerek.

A serisi M serisinin üstüdür. A35 de IPX7 suya ve toza dayanıklılık, kamera olarak biraz daha iyi ve işlemci olarak biraz daha iyi ama arada 4 5 bin lira fark var. O farka değer mi ona sen karar vereceksin YouTube'dan videolarını izleyebilirsin ya da gidip deneyerek alın.

En fazla 12.000TL olacak şekilde uzun yıllar gidebilecek telefon arıyorum, önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Telefonlarla pek alakam yok ama benim eski telefonum Redmi 11 Pro idi güzel bir telefondu önerebilirim(telefonlar hakkında pek bilgim yok ben sadece kullandığım telefonu önerdim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı