XIAOMI Redmi 13Merhaba şu an Samsung A11 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum şu an aklımda Tecno Spark 20 Pro var ancak size de bir sormak istedim. Özellik olarak oyunları rahatça oynatması yeterli.
Yok, sıfır olmasını tercih ediyorum.İkinci el olur mu?
hocam attığım modeller sizi memnun edecek seviyedelerYok, sıfır olmasını tercih ediyorum.
Bütçe en fazla ne kadar olur?Yok, sıfır olmasını tercih ediyorum.
Yurtdışı istiyorsanız güzel Xiaomi modelleri alabilirsiniz, istemiyorsanız bütçenizi 1800 TL arttırıp a35 alabilirsiniz.Merhaba şu an Samsung A11 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum şu an aklımda Tecno Spark 20 Pro var ancak size de bir sormak istedim. Özellik olarak oyunları rahatça oynatması yeterli.
Note 13 pro birçok konuda daha iyi bence note 14'ten , sadece note 14 5500 mah batarya tek avantajı ancak birçok özellik daha kötü.
Redmi Note 14 almanız daha iyi olur.
Yurt dışı istiyorsanız güzel Xiaomi modelleri alabilirsiniz, istemiyorsanız bütçenizi 1800 TL arttırıp A35 alabilirsiniz.
Note 13 Pro birçok konuda daha iyi bence Note 14'ten, sadece Note 14 5500 mAh batarya tek avantajı ancak birçok özellik daha kötü.
Merhaba şu an Samsung A11 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum şu an aklımda Tecno Spark 20 Pro var ancak size de bir sormak istedim. Özellik olarak oyunları rahatça oynatması yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.