12.000TL telefon önerisi

Bütçe
12000
Daha fazla  
Merhaba dostlar, herkese iyi Sosyaller, babam neredeyse 5-6 yıldır Xiaomi Redmi 8A kullanıyordu ve 32 GB depolama kendisine yetmiyordu, inat ediyordu yenisine gerek yok böyle iyiyim diye ama dün telefonu kırılınca yenisini almaya karar verdi. Kısaca babam için 12K ya telefon önerisi istiyorum. Arada 101 okey gibi ufak oyunlar oynuyor telefonunda, video çekmeyi falan seviyor ama eski telefonunun hafızası yüzünde çekmiyordu, onun haricinde klâsik gündelik kullanım işte. Kendisi Xiaomi Redmi Note 14 128/8 beğenmiş ama ben şahsen onu almalı mı emin değilim, önerilerinizi bekliyor olacağım. Marka fark etmez (Realme, Reeder gibi markalar olmazsa sevinirim ama)

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy A34, bütçe artarsa A35 öneririm.

Samsung dışında ikinci el amiral gemileri, nothing phone 1 gibi cihazlarada bakabilirsiniz.

Nothing Phone 1 ve A35 öneririm. Phone 1 bir tık daha iyi kameraya , daha iyi malzeme kalitesine, daha iyi işlemci ve temiz bir arayüze sahipken, A35'in 3 yıl daha fazla güncelleme desteği, daha iyi ekran, daha özelleştirilebilir arayüzü ve nispeten daha iyi bataryası var. Şahsen Phone 1 bir tık daha önde fakat isteklerinize göre A35 de güzel cihazdır.

Merhaba dostlar, herkese iyi Sosyaller, babam neredeyse 5-6 yıldır Xiaomi Redmi 8A kullanıyordu ve 32 GB depolama kendisine yetmiyordu, inat ediyordu yenisine gerek yok böyle iyiyim diye ama dün telefonu kırılınca yenisini almaya karar verdi. Kısaca babam için 12K ya telefon önerisi istiyorum. Arada 101 okey gibi ufak oyunlar oynuyor telefonunda, video çekmeyi falan seviyor ama eski telefonunun hafızası yüzünde çekmiyordu, onun haricinde klâsik gündelik kullanım işte. Kendisi Xiaomi Redmi Note 14 128/8 beğenmiş ama ben şahsen onu almalı mı emin değilim, önerilerinizi bekliyor olacağım. Marka fark etmez (Realme, Reeder gibi markalar olmazsa sevinirim ama)
Video çekmeyi seviyorsa OIS destekli bir telefon şart doğrusu. Nothing Phone sahip OIS'e.
"Bu ne işe yarıyor?" diyorsanızda: Kamera lensinin etrafında bulunan optik imaj sabitleyici oluyor. Binevi tavuk kafası gibi sabit durmasını sağlıyor ve kamera video çekim sırasında sallanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı