12.000TL telefon önerisi

codzei

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB
ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA
AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K
Meslek
Fullstack Yazılımcı
Arkadaşlar selamlar, işten geldiğimde telefonumun bozulduğunu fark ettim ve yeni bir telefona ihtiyacım var işleri kontrol etmem için. Telefonu ne kadar süre kullanırım ne zaman iyi bir tane alırım bilmiyorum bu yüzden sorun yaşatmayacak düzgün bir telefon lazım. A16, A35 ve Redmi Note 14 modelleri gördüm ne diyorsunuz başka da öneriniz var mı?

Tam bütçe yetsin birazda cebimde para kalsın istiyorsanız A16 fakat 8Gb modeli. Biraz eklerim (200-400₺) derseniz A26. Bütcemin biraz daha üstüne çıkarım derseniz A36 derim.

Bütçeyi biraz daha arttırıp 15700 TL Samsung S21 FE 5G almanı öneririm. İşlemci olarak Snapdragon 888 kullanıyor bu fiyat bandında bu kadar iyi işlemcili telefon pek bulumazsın. Uzun yıllar kasmadan götürecek bir işlemcidir. Xiaomi, Oppo, Realme tarzı telefonlara bakmana önermiyorum işletim sistemlerinde her an sorun yaşatabiliyor. (zamanında Xiaomi Note 9S kullanan biriydim).Samsung'da a serisini de pek önermem uzun ömürlü telefonlar olmuyorlar genelde. Telefonu yükseltmek istediğindede S21 FE yi daha rahat satabiliceğini düşünüyorum.

Bütçeyi biraz daha arttırıp 15700 TL Samsung S21 FE 5G almanı öneririm. İşlemci olarak Snapdragon 888 kullanıyor bu fiyat bandında bu kadar iyi işlemcili telefon pek bulumazsın. Uzun yıllar kasmadan götürecek bir işlemcidir. Xiaomi, Oppo, Realme tarzı telefonlara bakmana önermiyorum işletim sistemlerinde her an sorun yaşatabiliyor. (zamanında Xiaomi Note 9S kullanan biriydim).Samsung'da a serisini de pek önermem uzun ömürlü telefonlar olmuyorlar genelde. Telefonu yükseltmek istediğindede S21 FE yi daha rahat satabiliceğini düşünüyorum.
Hocam bu fiyata gidip alabileceğim yer varmı beklemek istemiyorum yoksa Hepsiburadada gördüm alacağım oradan

Hocam bu fiyata gidip alabileceğim yer varmı beklemek istemiyorum yoksa Hepsiburadada gördüm alacağım oradan
Şuanda en ucuz hepsiburadada mevcut ve satıcısıda hepsiburadanın kendisi olduğu için güvenilirdir. Birkaç yıl önce halam hepsiburadadan telefon almıştı gayet güzel paketli şekilde sorunsuz gelmişti.

Şuanda en ucuz hepsiburadada mevcut ve satıcısıda hepsiburadanın kendisi olduğu için güvenilirdir. Birkaç yıl önce halam hepsiburadadan telefon almıştı gayet güzel paketli şekilde sorunsuz gelmişti.
Hocam peki hepsiburadanın garanti işi nasıl oluyor yine muhattabım samsung mu oluyor ve bu 2. nesil telefon Android kaça kadar güncelleme alıcak çünkü sosyal medya da işim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı