İyi günler 10 bin TL civarına 2K monitör almak istiyorum. Rekabetçi oyun oynamıyorum, çok büyük ağırlılık ile hikayeli oyunlar oynuyorum. Benim için önemli olan tek husus renk kalitesi, canlılığı ve doğruluğu.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
Samsung çok iyi duruyor ve harika fırsatı var ama curved istemiyorum maalesef ya. Bunların renk doğruluğunu kalitesini vs kıyaslayabilceğimiz bir şey var mı yoksa tek çare görmek mi
Samsung çok iyi duruyor ve harika fırsatı var ama curved istemiyorum maalesef ya. Bunların renk doğruluğunu kalitesini vs kıyaslayabilceğimiz bir şey var mı yoksa tek çare görmek mi
Samsung üzerinden 12 Temmuz'da G65B aldım. Ölü piksel çıktı iade başlattım ve iade kodu hala gelmedi. Sistemsel hata olduğunu ayın 29una kadar sonuçlanacağını söylediler bilgine