12.000TL'ye 2K monitör önerisi

Berkc98

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Metalurji Malzeme Mühendisi
İyi günler 10 bin TL civarına 2K monitör almak istiyorum. Rekabetçi oyun oynamıyorum, çok büyük ağırlılık ile hikayeli oyunlar oynuyorum. Benim için önemli olan tek husus renk kalitesi, canlılığı ve doğruluğu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci indirimi ile 9K oluyor.

Öğrenci indirimi ile nasıl neredeyse yarı fiyatına düşüyor? Ve öğrenci derken Açık öğretim öğrencisi olur mu?

Öğrenci indirimi ile nasıl neredeyse yarı fiyatına düşüyor? Ve öğrenci derken Açık öğretim öğrencisi olur mu?
R27QE güzeldir ama bu bütçede 240hz ve daha iyi modeller varken almak mantıklı olmaz
Samsung çok iyi duruyor ve harika fırsatı var ama curved istemiyorum maalesef ya. Bunların renk doğruluğunu kalitesini vs kıyaslayabilceğimiz bir şey var mı yoksa tek çare görmek mi

Samsung çok iyi duruyor ve harika fırsatı var ama curved istemiyorum maalesef ya. Bunların renk doğruluğunu kalitesini vs kıyaslayabilceğimiz bir şey var mı yoksa tek çare görmek mi
Doğrudur VA panel monitörler genelde pek iyi olmaz ama G65B biraz farklı ve nerdeyse çoğu IPS monitörden daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…