Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 23 Temmuz 2025 #11 Iwatani Naofumi dedi: Doğrudur VA panel monitörler genelde pek iyi olmaz ama G65B biraz farklı ve neredeyse çoğu IPS monitörden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... VA'ya karşı ön yargım yokta Curved olsun istemiyorum düz iyidir
Iwatani Naofumi dedi: Doğrudur VA panel monitörler genelde pek iyi olmaz ama G65B biraz farklı ve neredeyse çoğu IPS monitörden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... VA'ya karşı ön yargım yokta Curved olsun istemiyorum düz iyidir
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.934 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 Berkc98 dedi: VA'ya karşı ön yargım yokta Curved olsun istemiyorum düz iyidir Genişletmek için tıkla... Hocam Curved sadece VA panelde var.
Berkc98 dedi: VA'ya karşı ön yargım yokta Curved olsun istemiyorum düz iyidir Genişletmek için tıkla... Hocam Curved sadece VA panelde var.
sevz Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #13 Iwatani Naofumi dedi: Hocam Curved sadece VA panelde var. Genişletmek için tıkla... IPS curved oluyor fakat çok pahalı olduğu için konuşulmuyor
Iwatani Naofumi dedi: Hocam Curved sadece VA panelde var. Genişletmek için tıkla... IPS curved oluyor fakat çok pahalı olduğu için konuşulmuyor