12.000TL'ye kadar elektrogitar önerisi

Cidasu

Femtopat
Daha fazla  
Elektro gitara yeni başlayacağım ve bütçem 12K civarında genellikle metal grunge alternative rock tarzları dinliyorum ancak jazz blue tarzı şarkılarda hoşuma gidiyor. O yüzden HH ve HSS gitarlar arasında çok kaldım. HSS alırsam ya da HH alırsam tek gitarda iki tarzı bir arada götürebilir miyim emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet götürebilirsiniz. Örnegin Gibson LP.
Ancak amfiniz ne kadar kaliteli ise o kadar iyi ses alırsınız. İyi bir amfiniz yoksa manyetiğin niteliğine cartına curtuna takılmayın fazla.

Evet götürebilirsiniz. Örnegin Gibson LP.
Ancak amfiniz ne kadar kaliteli ise o kadar iyi ses alırsınız. İyi bir amfiniz yoksa manyetiğin niteliğine cartına curtuna takılmayın fazla.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak Gibson bütçemi fazlasıyla aşıyor ikinci elden alma şansımda yok onun dışında amfi olarak Blackstar ID Core 10 V3 düşünüyorum

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim ancak Gibson bütçemi fazlasıyla aşıyor ikinci elden alma şansımda yok onun dışında amfi olarak Blackstar ID Core 10 V3 düşünüyorum

Gibson LP önermedim. Gitarın 2 HB olmasından ve LP kasa olmasından yola çıkın.
Blackstar ID Core 10 V3
O bildiğimiz anlamda amfi değil. Dijital işlemcili bir ses kartı / prossesör+Speaker dır. Amfi diyenler var elbette. Bu cihaza girdiğiniz manyetiğin, gitarın ne olduğu hiç önemli değildir. Sesi işler ve ne girerseniz girin aynı sesi sesi verir.

Orange Crush 20 gibi analog bir amfi tavsiye ederim.

Yanlış anlamışım kusura bakmayın ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim söylediğiniz amfiyi ve gitar modellerini araştıracağım iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…