Epey - Asus TUF Gaming VG27AQ1A - AOC Agon AG275QXN/EU özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Şu iki monitörü öneririm. Agon çok zam yedi. Sinerji ve İtopya ucuza satıyordu. Onlarda da stok yok epeydir. Fakat kaliteli monitördür.
ASUS ise TUF serisinin en iyisidir.
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQ1A - AOC Agon AG275QXN/EU özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Şu iki monitörü öneririm. Agon çok zam yedi. Sinerji ve İtopya ucuza satıyordu. Onlarda da stok yok epeydir. Fakat kaliteli monitördür.
ASUS ise TUF serisinin en iyisidir.
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
TUF serisinin en iyisi diyorum sen kalkıp ekonomik serisi diyorsun. Kıyaslama şeklin benim deyimimle alakası yok. Anlam uyuşmazlığı var sanırsam. TUF serisini bu forumda önermeyen kişi benimdir ve teknik bilgime rağmen bu model TUF'un en iyisi buna net eminim. Bunca yıldır bu işin içindeyim ve sizin buna karşı olumsuz datanız nedir merak ediyorum.