Sinerji Tissaia Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Aralarında 900 TL fark olan bu iki sistemden hangisini önerirsiniz? AMD ekran kartı daha fazla FPS veriyor gibi görünüyor ama NVIDIA'nın RTX ve DLSS özellikleri hakkında yeterli bilgim yok acaba NVIDIA almak daha mantıklı olabilir mi? Diğer hazır sistem tavsiyelerinize de açığım. Bu fiyat bandında almayı düşünüyorum ama 3060 Ti'lı 15-16 bin TL'ye çıkabilir.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
Technopat geçen gün 15.500 liraya 3060 Tİ -12400F sistem toplamış diğer bileşenler de oldukça iyi ama stoklar 30 dakikada bitmiş tabii. Öyle bir sistem yine gelirse almayı düşünüyorum ben.
Technopat geçen gün 15.500 liraya 3060 Tİ -12400F sistem toplamış diğer bileşenler de oldukça iyi ama stoklar 30 dakikada bitmiş tabii. Öyle bir sistem yine gelirse almayı düşünüyorum ben.