12-13 bin TL tablet önerisi

Hocam s9fe/ipad 9 derseniz s9FE kesinlikle. iPad 10/s9fe derseniz ben iPad 10 derim ama orası kişiden kişiye göre değişir. Fiyata göre s9FE+/ipad 10 olarak değerlendireceğim, s9FE+nın ekranı büyük, kalemi yanında geliyor ve fiyatı daha ucuz. Ama açıkçası iPad 10'u ilk deneyimlediğimde çok beğenmiştim taksit seçenekleri biraz iyi olsaydı iPad 10 alırdım bende. Video izlerken çok rahatsız olacağınızı düşünmüyorum ama en iyisi bir tane teknoloji mağazasına gidip deneyimleyin.

iPad 10'u aksesuarları ile almaya kalktığınızda (Magic Folio hariç) Tab S9 fiyatına varıyor neredeyse. iPad Air veya Pro olmadığı sürece Samsung kesinlikle daha mantıklı bence.

iPad 10'u aksesuarları ile almaya kalktığınızda (Magic Folio hariç) Tab S9 fiyatına varıyor neredeyse. iPad Air veya Pro olmadığı sürece Samsung kesinlikle daha mantıklı bence.
S9 Fe siparişi geçtik en sonunda. iPad baya bir düşündük ama şu videolarda 16:9 olmaması bizi vazgeçirdi birde Samsung tarafında S Pen olayı cezbetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…