12-13 bin TL tablet önerisi

yowssa

Megapat
Merhaba,
Not almak, mailler, dizi-film ve basit oyunlar için kalemli klavyeli 12-13 bin arasında bir tablet arıyorum. Araştırdıklarım arasında F/P ürünü olarak Huawei MatePad var ancak onunda Google problemi var. Samsung s9FE var ancak yanında klavyesi yok. Aslında marka takıntım yok özellik, akıcılık, performans olarak iyi olması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab S9 FE öneririm hocam klavye fazla önemli değilse alabilirsiniz size yetecek bir tablet ama oyun daha öncelikli ise MatePad 11.5 alabilirssiniz ama dediğiniz gibi Google ile uğraşırsınız.

Tab S9 FE öneririm hocam klavye fazla önemli değilse alabilirsiniz size yetecek bir tablet ama oyun daha öncelikli ise MatePad 11.5 alabilirssiniz ama dediğiniz gibi Google ile uğraşırsınız.
Hocam özellik olarak Huawei birçok yönden Samsungdan iyi. Huawei 144hz , Samsung 90hz. İşlemci olarak Huawei Snapdragon 8 kullanıyor . Google işi bir şekilde halledilebilirse performans olarak Huawei ağır basıyor gibi.

Hocam özellik olarak Huawei birçok yönden Samsung'dan iyi. Huawei 144Hz, Samsung 90Hz. İşlemci olarak Huawei Snapdragon 8 kullanıyor. Google işi bir şekilde halledilebilirse performans olarak Huawei ağır basıyor gibi.

Snapdragon 7 gen 1 kullanıyor hocam ama kullanım tarafında Samsung daha rahat o yüzden ikisini de önerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı