12-13 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Hermanoo

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Dostlar merhaba, hayatımda hep Gaming laptop kullandım ve okulum bittiği için Gaming laptopu sattım masaüstü dizmeye karar verdim ancak kasalar hakkında pek bilgi sahibi değilim. İşim Photoshop ve Adobe programları ile geçiyor. Oyun olarak takılmalık Valorant ETS vs giriyorum 13.000 civarına monitör dahil sistem önerir misiniz uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum ileride ekran kartı upgrade ederim devam ederim. Önerilerinizi bekliyorum dostlar.

En mantıklı bu gözüküyor. Ekstra monitör masrafı derken bunu almak mantıklı mı dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Asus olanda güzel seçenek.

Monitörüde 2.el alabilirsiniz.
hocam attıgım sistem buna göre daha mantıklı değilmi, masaüstü sistemleri hakkında bilgim pek yok bilmediğimden soruyorum

Hayır değil GTX 1660 neredeyse 3050 seviyesinde bir kart RX 6600 ile 3050 arasında çok fark var böyle açıklaybilirim size.
peki monitör olarak ikinci elde ne tavsiye edersiniz ıps olarak, işim grafik üzerine çünkü ikinci el temiz bir şey bulup almayı düşünüyorum monitörde. bütçeyi zorlaya bildiğim kadar zorladım ekstra kulaklık masrafı vs olcak birde

Hocam attıgım sistem buna göre daha mantıklı değil mi, masaüstü sistemleri hakkında bilgim pek yok bilmediğimden soruyorum.

Kesinlikle değil kasa PSU ve SSD kötü ayrıca ekran kartları denk değil tek artısı işlemcisi sizin sistemin.
Az daha arttırıp şunlardan birini alırsanız çok iyi olur.
R5 5500'e yükseltilmesi gerek alttaki sistemin.

Kesinlikle değil kasa PSU ve SSD kötü ayrıca ekran kartları denk değil tek artısı işlemcisi sizin sistemin.
Az daha arttırıp şunlardan birini alırsanız çok iyi olur.
R5 5500'e yükseltilmesi gerek alttaki sistemin.
teşekkürler hocam sanırım i3 olanı alacağım sizin ilk attığınız kasayı. Ekstra ekleyebilsem eklerim ancak monitör masrafı can sıkıyor. birde ekstra ethernet çekemiyorum wifi usb kart vs alıcam derken bi hayli masraf oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı