12-13 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
12-13 bin tl

iXWight

Centipat
Günlük kullanım için ve ufak tefek oyunlar için hangi telefon alınır? (Pes, Roblox gibi oyunlar) Ayrıca alinca da 3-4 yıl gidebilsin istiyorum.

Günlük kullanım için ve ufak tefek oyunlar için hangi telefon alınır? (Pes, Roblox gibi oyunlar) Ayrıca alinca da 3-4 yıl gidebilsin istiyorum.

Samsung Galaxy A35 veya A34 öneririm. Hem pilleri uzun dayanıyor hem de bahsettiğiniz oyunlarda sorun çıkarmayacaktır. Hatta A35 almayı düşünüyorum.

Hocam oyun için iyi mi bir de beni uzun yıllar götürür mü acaba A34.
Yani Pubg de 60 fps alıyor. Kamerası falan o kadar iyi değil ama ben kullanıyorum bence iyi bir telefon. Üstteki arkadaşın attığı telefon hakkında bilgim yok o yüzden bunu al diyemeyeceğim.

Samsung Galaxy A35 veya A34 öneririm. Hem pilleri uzun dayanıyor hem de bahsettiğiniz oyunlarda sorun çıkarmayacaktır. Hatta A35 almayı düşünüyorum.
Arkadaşın dediğine katılıyorum aralarında neredeyse hiç fiyat farkı yok fakat a35 hakkında bilgim yok araştırırsan iyi olur.

Yani PUBG de 60 FPS alıyor. Kamerası falan o kadar iyi değil ama ben kullanıyorum bence iyi bir telefon. Üstteki arkadaşın attığı telefon hakkında bilgim yok o yüzden bunu al diyemeyeceğim.

Arkadaşın dediğine katılıyorum aralarında neredeyse hiç fiyat farkı yok fakat A35 hakkında bilgim yok araştırırsan iyi olur.

Hocam A34 mu A35 mi peki.

A35.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı