APU mu 1650'li sistem mi bilemedim.Bu sistem oyun için ideal sadece kasa ama
Bu işlemcisi daha iyi+ monitör var ama oyun performansı yukarıdakine göre düşük olurGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bütçeyi arttıramazsak APU sistem daha mantıklı geldi çünkü sonradan upgrade edilebilir APU'ya yönelirsek.Hocam en fazla Minecraft oynayacakmış.
En fazla Minecraft oynayacaksa 5600G APU sistem yeterli.APU mu 1650'li sistem mi bilemedim.
Bütçeyi arttıramazsak APU sistem daha mantıklı geldi çünkü sonradan upgrade edilebilir APU'ya yönelirsek.
Hocam en fazla Minecraft oynayacakmış.
Bu sistem oyun için ideal sadece kasa ama.
Bu işlemcisi daha iyi+ monitör var ama oyun performansı yukarıdakine göre düşük olur.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ekran kartı yok?Ekran kartı yok hocam. Zaten bütçe'ye monitör vb dahil değil.
Ekran kartı yok?
En fazla minecraft oynayacağından APU işlemci yeterli olacaktır bence.Harici bir ekran kartı yok. Harici olmadıktan sonra anlamı kalmıyor pek dostum.
En fazla Minecraft oynayacağından APU işlemci yeterli olacaktır bence.
OptiFine veya Sodium kurarsa sorun kalmaz. Zaten testler 1080p normal grafiklerde 100 FPS veriyor.Minecraft düşük sistem gereksinimli olsa da aşırı da değil. Yeni sürümler özellikle kötü sistemlerde kasıyor. Siz harici olmayan ekran kartsız PC'de yeterli olur diyorsunuz. Tabii PvP oynarsa eski sürüm olabilir. Ayrıca sizce ekran kartlı bir sürüm tercih etmek mi etmemek mi?