SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #11 Phanzox dedi: Doğru bildim değil mi? Şaka bir yana F/P olarak bunu önerebilirim. Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... başka monitör önericektim ama 1800 tl zam gelmiş önerilen monitörü alabilirsiniz.
Phanzox dedi: Doğru bildim değil mi? Şaka bir yana F/P olarak bunu önerebilirim. Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... başka monitör önericektim ama 1800 tl zam gelmiş önerilen monitörü alabilirsiniz.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Mayıs 2023 #12 Riyplex dedi: Merak ettim, neden Casper tercih etmemeliyim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla ghosting ve ölü piksel sorunu var diyorlar. O yüzden pek önermiyorum.
Riyplex dedi: Merak ettim, neden Casper tercih etmemeliyim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla ghosting ve ölü piksel sorunu var diyorlar. O yüzden pek önermiyorum.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #13 Riyplex dedi: Merak ettim, neden Casper tercih etmemeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir adam akıllı sistemde Casper monitör görmedim zaten önerlien monitör fiyatına göre iyi. daha iyi bir monitör isterseniz önerebilirim.
Riyplex dedi: Merak ettim, neden Casper tercih etmemeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir adam akıllı sistemde Casper monitör görmedim zaten önerlien monitör fiyatına göre iyi. daha iyi bir monitör isterseniz önerebilirim.