12-15 bin TL telefon önerisi

Bütçe
12000-15000

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 12bin 15bin arası telefon arıyorum. Çok kasmasa yeter. Block blast sosyal medya Clash Royale falan kullanıyorum. Kamerası ve dışı iyi olsun biraz daha üst bütçede çok daha iyi bir şey varsa ona da biriktirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 12bin 15bin arası telefon arıyorum. Çok kasmasa yeter. Block blast sosyal medya Clash Royale falan kullanıyorum. Kamerası ve dışı iyi olsun biraz daha üst bütçede çok daha iyi bir şey varsa ona da biriktirebilirim.

16 bin seviyelirinde A36 var ben A36 almanizi oneririm ancak 15 bin TL alti Samsung A26 Redmi Note 15 ve Redmi Note 14 Pro var tabii ben Samsung almanız taraftarıyım.

Bu bütçede Redmi Note 14 Pro 4G fiyatı sebebiyle çok cazip görünüyor fakat önerim A36 olur. Kamera ve işlemci tarafında ciddi farklar var. Note 14 Pro 5G modeli bütçe içerisinde olsa onu tercih edin derdim ama 14 Pro 4G kullanıcısı olarak 5G olmayan modeli tavsiye etmiyorum. Hala eski nesil bellek modülleri kullanıyor. Uzun süreli kullanımlarda(örneğin 30 dakika aralıksız bir uygulamayı kullanmak veya oyun oynamak gibi) kasma ve donma sıkıntıları var. Ayrıca önlenemeyen bir ses senkronizasyon problemi var. YouTube, Netflix, Prime Video gibi uygulamalarda bir süre sonra ses kaymaya başlıyor. Kulaklık veya hoparlörde olsun fark etmiyor. Telefonu yeniden başlatarak veya uzun süre bir şey izlemeyerek çözülebiliyor. Kullanıcıların sık karşılaştığı bir durummuş ve bazı forumlarda şikayet edilmiş. Redmi serisine hiç girmeyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı