12.4 inch tablet taşırken sorun çıkarır mı?

theOptimusPrime

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Tablet almayi düşünüyorum mühendislik için. Şu an elimde 10.4 inch bir tablet var boyutu gayet iyiydi benim için ama şu an Tab S10+ almayı düşündüm ve 12.4 inch. Bundan epeyce büyük sizce taşırken bir sorun olur mu? S11 serisi çıkacak yakında onun düz modeli sanırım 11inch ne yapmalıyım sizce fikri veya tecrübesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Tablet almayi düşünüyorum mühendislik için. Şu an elimde 10.4 inch bir tablet var boyutu gayet iyiydi benim için ama şu an Tab S10+ almayı düşündüm ve 12.4 inch. Bundan epeyce büyük sizce taşırken bir sorun olur mu? S11 serisi çıkacak yakında onun düz modeli sanırım 11inch ne yapmalıyım sizce fikri veya tecrübesi olan var mı?
Tabiki çıkarır neredeyse tepsi kadar.
Tabiki bunu laptop çantasında taşıyabilirsiniz.
Ama o kadar büyük cihaz yerine 13-14 inch laptop 💻 daha mantıklı.

Memnun musunuz hocam? Okulda, kütüphanede falan masada kullanırken zorluk çıkarıyor mu? 11 inç ile olan fiyat farkına değer mi?
Ben çok memnunum şahsen. Herhangi bir zorluk çıkarmıyor ve film izlerken, ders çalışırken çok iyi oluyor büyük ekran bence. Aradaki fiyat farkına bence değer ama maddi imkanlar yeterli değilse gerek yok.

Bende Tab S10+ almayı düşünüyordum, S11'i bekleyeceğim fiyatına göre 2'sinden birini alacağım. Fiyatı hemen hemen aynı olursa S11 almayı düşünüyorum. Umarım çok pahalı çıkmaz 11 serisi.
S11in fiyatı bence kesinlikle daha düşük olur özellikleri gereği. Şu anki sızıntılara göre s11in fiyatı 860 dolar yaklaşık 35bin TL yapıyor dolara çevirirsek. Yerel fiyatlandirmayi da göz önünde bulundurursak çok fiyat farkı çıkmaz bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı