Mergen_lol Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #11 ErenY dedi: Hocam tavsiyem karne indirimlerini bekleyin. Hemen alacaksanız RX 6600 olanı alın A750 sürücüleri oturmamış bir kart. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam benim de hemen almak gibi bir niyetim yok temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum.
ErenY dedi: Hocam tavsiyem karne indirimlerini bekleyin. Hemen alacaksanız RX 6600 olanı alın A750 sürücüleri oturmamış bir kart. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam benim de hemen almak gibi bir niyetim yok temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 13 Haziran 2023 #12 Mergen_lol dedi: Sağ olun hocam sanırım bu sistemi tercih edeceğim fakat 550W PSU yetecek midir bu sisteme 650W yapsak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bal gibi yeter.
Mergen_lol dedi: Sağ olun hocam sanırım bu sistemi tercih edeceğim fakat 550W PSU yetecek midir bu sisteme 650W yapsak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bal gibi yeter.