İkinci el bir sistem alacağım fakat neyin ne olduğunu pek bilmiyorum. Ben GTA 5 Valorant belki CS girecek olan biriyim 12500 TL bütçem var belki 15000 bu fiyata nasıl bir sistem almalıyım? Benim aklımda RX 550 Ryzen 5 3600 gibi bir sistem var. Çünkü bu fiyatlara bu sistemler dolu bilen arkadaşlar bu fiyata hangi işlemciden hangi ekran kartını seçmeliyim, yardımcı olur musunuz?
Bu fiyat bandina RX 5 serisi bir de zar zor 5000 serisi gordum NVIDIA tarafindan ise genelde 1650 1660 Super falan vardi 1650 1660 alınır mı bu fiyatlara.
Bu fiyat bandina RX 5 serisi bir de zar zor 5000 serisi gordum NVIDIA tarafindan ise genelde 1650 1660 Super falan vardi 1650 1660 alınır mı bu fiyatlara.
Alabileceğin mantıklı kart bu bütçelerded rx 6600 olur nvidia tercih edersen herşeyi ile performans dan kayıp vermiş olacaksın. Kısacası alınmaz, herşeyi geçtim 1650 başlı başına zaten kötü bir kart
Alabileceğin mantıklı kart bu bütçelerded RX 6600 olur NVIDIA tercih edersen her şeyi ile performansdan kayıp vermiş olacaksın. Kısacası alınmaz, her şeyi geçtim 1650 başlı başına zaten kötü bir kart
Bu fiyatlara NVIDIA alinmaz diyosunuz yani anladigim kadariyla fakat 1650 kotulediniz 15 bin TL'ye RTX 2070'li bir sistem buldum o nasildir acaba i5 10.nesil vardi icinde.
Bu fiyatlara NVIDIA alinmaz diyosunuz yani anladigim kadariyla fakat 1650 kotulediniz 15 bin TL'ye RTX 2070'li bir sistem buldum o nasildir acaba i5 10.nesil vardi icinde.
Parçaları ayrı ayrı almak daha mantıklı olabilir, her farklı bileşen içinde pazarlığa oturacağınızı düşünürsek daha iyi fiyatlara getirme şansınız olabilir, tabii bu süreç uzun sürebilir ancak bu bütçe için en iyisi bu olur.
Parçaları ayrı ayrı almak daha mantıklı olabilir, her farklı bileşen içinde pazarlığa oturacağınızı düşünürsek daha iyi fiyatlara getirme şansınız olabilir, tabii bu süreç uzun sürebilir ancak bu bütçe için en iyisi bu olur.
Uzun iş ama burada kârlı olacak olan sizsiniz, parçaları takmak dert değil bilmeseniz bile öğretici videoları izleyerek parçaların nasıl takıldığına bakabilirsiniz ya da bir bilgisayarcıya götürürsünüz.
Uzun iş ama burada kârlı olacak olan sizsiniz, parçaları takmak dert değil bilmeseniz bile öğretici videoları izleyerek parçaların nasıl takıldığına bakabilirsiniz ya da bir bilgisayarcıya götürürsünüz.