12 ay taksitle iPhone almak mümkün mü?

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Arkadaşlar başlığa da yazdığım gibi, iPhone 16 modelini almak istiyorum. Taksitle rahatça ödeyebilirim fakat taksit yapan bir yeri bulamıyorum. Gözümden kaçırmış olabilirim veya daha bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım alabilirim. Kısacası 12 veya daha yüksek taksitle iPhone 16 almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yani ya kredi çekeceksin ya da başka bir ürün laptop gibi taksitle alıp biraz uyguna satıp alacaksın.
Bunların dışında alternatif var mı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğum günün kutlu olsun ama paran yoksa iPhone almana gerek yok Samsung s serisi al. Telefon uzaya çıkarmayacak 2 haftaya hevesini alacaksın zaten.

Öncellikle doğum gününüz kutlu olsun.
İphone telefonlar için kurumsal mağazalar maksimum 3 ay yapabiliyor diye biliyorum ama mahalle telefoncusu veya tanıdık telefoncu varsa tahminimce yapar.

Yasa gereği 12 taksit mümkün değil. Yenilenmiş cihazlarda taksit var ama iPhone 16 yenilenmiş yoktur.

Bende aynı arayış içindeyim. Kredi çekip faiz ödemek istemiyorum 6-9 ay falan vade farksız bir yer bulsam hemen gireceğim

Doğum günün öncelikle kutlu olsun. Telefonculara sorsan iyi olur. Senet karşılığı taksitle ödeme yapan bir yer vardır illa ki.

Doğum günün kutlu olsun ama paran yoksa iPhone almana gerek yok Samsung s serisi al. Telefon uzaya çıkarmayacak 2 haftaya hevesini alacaksın zaten.
Ben oyun oynadığımdan ve Apple gibi kısıtlamadığında. Samsung tercih ederdim. Rami daha fazda diye S23 FE yerine Redmi note 13 pro aldım IOS'u taklit etmişler gibi, ayrıca dosya yöneticisi gibi Xiaomi'nin kendi uygulamalarda sürekli reklam çıkıyor. Telefonun pili de çabuk eskidi diyeceğim ama 2-3 günde bir şarj ediyorum zaten. Yine de bir Samsung kalitesinde değil.

12 ay taksit ile almak çok saçma zaten çoğu E-ticaret uygulamaları yapmıyor ve telefonun fiyatı çok pahalıya gelir olsa bile.

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.
Telefonlarda resmi olarak o kadar bir taksit imkanı yok. 3aydan fazla olanlarda hep fazladan ödeme alınıyor. Fibabank olayı falan vardı sizi kapsıyor mu bilemem ama o da maksimum 3ay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…