12 aylık Live Gold yükseltme hala devam ediyor mu?

Makaleler
1
12 aylık Xbox Live Gold üyeliği alıp ardından 1 aylık Game Pass Ultimate satın alıp tüm üyeliği Game Pass Ultimate'a yükseltmek hala Microsoft tarafından destekleniyor mu arkadaşlar? 1 senelik abonelik almayı planlıyorum, fakat elimde bomboş Live Gold ile de kalmak istemiyorum.

Yine pahalı. Bu fiyatlandırma ile aylık PC Game Pass fiyatına gelmiş. Bir ara 200 TL gibi bir fiyatla 1 yıl alınıyordu sanki. Yine forumda bir konuda okumuştum.

Yine pahalı. Bu fiyatlandırma ile aylık PC Game Pass fiyatına gelmiş. Bir ara 200 TL gibi bir fiyatla 1 yıl alınıyordu sanki. Yine forumda bir konuda okumuştum.
Hepsiburada'da 310 TL ye sepete eklemiştim. Zam gelmemişse baya iyiydi. 13 aylık 310 TL game pass ultimate.

Başka alacak olan varsa Live Gold üyeliği Microsoft Store'dan hediye olarak al diyerek iki tane 6 aylık olarak 240 liraya alınıyor. Başka sitelerden daha pahalıya almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…