12 aylık Xbox Live Gold üyeliği alıp ardından 1 aylık Game Pass Ultimate satın alıp tüm üyeliği Game Pass Ultimate'a yükseltmek hala Microsoft tarafından destekleniyor mu arkadaşlar? 1 senelik abonelik almayı planlıyorum, fakat elimde bomboş Live Gold ile de kalmak istemiyorum.
Yine pahalı. Bu fiyatlandırma ile aylık PC Game Pass fiyatına gelmiş. Bir ara 200 TL gibi bir fiyatla 1 yıl alınıyordu sanki. Yine forumda bir konuda okumuştum.
Yine pahalı. Bu fiyatlandırma ile aylık PC Game Pass fiyatına gelmiş. Bir ara 200 TL gibi bir fiyatla 1 yıl alınıyordu sanki. Yine forumda bir konuda okumuştum.
Hocam 265 TL 12 aylık Live Gold+45 TL 1 aylık Game Pass ultimate. 310 TL 13 ay. Aylık 23 TL’ye geliyor. Bende konsol var diye mecbur aldım ama olmasa dahi aylık 7 TL kârlı her türlü.
Başka alacak olan varsa Live Gold üyeliği Microsoft Store'dan hediye olarak al diyerek iki tane 6 aylık olarak 240 liraya alınıyor. Başka sitelerden daha pahalıya almayın.
Başka alacak olan varsa Live Gold üyeliği Microsoft Store'dan hediye olarak al diyerek iki tane 6 aylık olarak 240 liraya alınıyor. Başka sitelerden daha pahalıya almayın.