12 aylık Xbox Game ile Gold Live aynı mı?

emre1411

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox One S almaya niyetliyim ve biraz araştırdıktan sonra internette bir sitede 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği 200 TL'ye buldum. Sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat satılan bu 12 aylık Xbox Live Gold üyeliğinin Xbox'ın sitesinde 3 aylığı 300 TL'ye satılan versiyonu ile farkı var mı merak ediyorum. Siteden alacağım kod sadece Xbox 360 oyunlarını mı kapsar yoksa Xbox One oyunlarını da kapsar mı?

Xbox Gold Live ve Xbox Game Pass ayrı şeyler mi yoksa Gold Live alarak Game Pass'deki 100'lerce oyunu oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4 alın neden derseniz çünkü üyelik ucuz hemde baya ve özel oyunları fazla ve çok kaliteli oyunlar Xbox bence sadece Game Pass için belki alınabilir. Site güvenilir ben kendim çok alışveriş yaptım. Xbox Gold Live oyunları online oynamaya yarar Xbox Game Pass ise çok fazla oyun içinde bulunduran bir oyun kütüphanesidir. Ayrıca Game Pass Ultimate alarak hem Gold Live hemde Game Pass'in özelliklerini kullanabilirsin.

Arkadaşlar Xbox One S almaya niyetliyim ve biraz araştırdıktan sonra internette bir sitede 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği 200 TL'ye buldum. Sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum fakat satılan bu 12 aylık Xbox Live Gold üyeliğinin Xbox'ın sitesinde 3 aylığı 300 TL'ye satılan versiyonu ile farkı var mı merak ediyorum. Siteden alacağım kod sadece Xbox 360 oyunlarını mı kapsar yoksa Xbox One oyunlarını da kapsar mı?

Xbox Gold Live ve Xbox Game Pass ayrı şeyler mi yoksa Gold Live alarak Game Pass'deki 100'lerce oyunu oynayabilir miyim?
Game Pass ayrı bir şey. Gold online oyun oynamaya yarıyor. Game Pass Ultimate içinde Xbox Gold da var. Gold üyeliğin yıllığı zaten 180TL yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı