Steam 12 bin puan ile profil güzelleştirme

Avatar çerçevesi olarak Black Mist Frame'yi, arka plan olarak Optika - Nebula X tavsiye ederim. Aynılarını 5 dakika önce aldım, tek sorun kendi profil fotoğrafım ve belirli olmayan nickname :D

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    212,7 KB · Görüntüleme: 48
Hocam bunlardan hangisini alabilirim ve şeffaf nasıl yapabilirim?

Dyong Light 2 olanı al sonra profil düzenleme kısmına girip temaya basıyorsun sana gelmiş olacak şeffaf tem görüceksin hocam.

Bu arada hocam profil linkinizi atarmıydınız? Profilinizin nasıl durduğunu görmek isterdim eğer sakıncası yoksa

Dyong light 2 olanı al sonra profil düzenleme kısmına girip temaya basıyorsun sana gelmiş olacak şeffaf tem görüceksin hocam.

Bu arada hocam profil linkinizi atar mıydınız? Profilinizin nasıl durduğunu görmek isterdim eğer sakıncası yoksa.

Dyong light 2 olanı al sonra profil düzenleme kısmına girip temaya basıyorsun sana gelmiş olacak şeffaf tem görüceksin hocam.

Bu arada hocam profil linkinizi atar mıydınız? Profilinizin nasıl durduğunu görmek isterdim eğer sakıncası yoksa.

Hocam pek uyumlu gibi olmadı sanki :)

Deneyeceğim hocam bir avatar çerçevesi almayı planlıyorum.

Sizin önereceğiniz bir şey var mı hocam?
Ben biraz anime temalı profil kurduğumdan size pek uygun öneri ede bileceğimi düşünmüyorum ama bunun için biraz araştırma yapa bilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı