DarylDixon0
Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi 12K puanım var her türlü şeye açığım. Avatar, avatar çerçevesi, profil arka planı vs. de olur.
Dying Light 2 oyun profili al. Şeffaf temayla daha sonra ne istersen kombinleyebilirsin güzel durur.
Hocam bunlardan hangisini alabilirim ve şeffaf nasıl yapabilirim?
Dyong light 2 olanı al sonra profil düzenleme kısmına girip temaya basıyorsun sana gelmiş olacak şeffaf tem görüceksin hocam.
Bu arada hocam profil linkinizi atar mıydınız? Profilinizin nasıl durduğunu görmek isterdim eğer sakıncası yoksa.
Dyong light 2 olanı al sonra profil düzenleme kısmına girip temaya basıyorsun sana gelmiş olacak şeffaf tem görüceksin hocam.
Bu arada hocam profil linkinizi atar mıydınız? Profilinizin nasıl durduğunu görmek isterdim eğer sakıncası yoksa.
Güzel durmuş hocam profil
Güzel durmuş hocam profil.
Biraz el gezdirirseniz daha iyi durur.
Güzel durmuş hocam profil.
Biraz el gezdirirseniz daha iyi durur.
Ben biraz anime temalı profil kurduğumdan size pek uygun öneri ede bileceğimi düşünmüyorum ama bunun için biraz araştırma yapa bilirim.Deneyeceğim hocam bir avatar çerçevesi almayı planlıyorum.
Sizin önereceğiniz bir şey var mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.