Pokemonn Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Bugün bir şey duydum, 12K Vozol bittikten sonra bir daha likit doldurulursa şarjda patlıyormuş. Doğru mu, başına gelen var mı?
Bugün bir şey duydum, 12K Vozol bittikten sonra bir daha likit doldurulursa şarjda patlıyormuş. Doğru mu, başına gelen var mı?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.232 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 8 Ekim 2024 #2 Pokemonn dedi: Bugün bir şey duydum, 12K Vozol bittikten sonra bir daha likit doldurulursa şarjda patlıyormuş. Doğru mu, başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır doğru değil likit doldurunca tadı gidiyor ayrıca. Ama likit bittiği halde içersen yanıyor pamuğu.
Pokemonn dedi: Bugün bir şey duydum, 12K Vozol bittikten sonra bir daha likit doldurulursa şarjda patlıyormuş. Doğru mu, başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır doğru değil likit doldurunca tadı gidiyor ayrıca. Ama likit bittiği halde içersen yanıyor pamuğu.
Pokemonn Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 fercklenn dedi: Hayır doğru değil likit doldurunca tadı gidiyor ayrıca. Ama likit bittiği halde içersen yanıyor pamuğu. Genişletmek için tıkla... Gösterge yanlış değil mi hocam 0a düştüğünde biraz daha gidiyor
fercklenn dedi: Hayır doğru değil likit doldurunca tadı gidiyor ayrıca. Ama likit bittiği halde içersen yanıyor pamuğu. Genişletmek için tıkla... Gösterge yanlış değil mi hocam 0a düştüğünde biraz daha gidiyor
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.232 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 8 Ekim 2024 #4 Pokemonn dedi: Gösterge yanlış değil mi hocam 0A düştüğünde biraz daha gidiyor. Genişletmek için tıkla... Gösterge yanlış olduğu doğru 1500-2000 çekim gider tad gelmemeye başladığı zaman likit kurur tamamen yenisini doldurman lazım ama sadece duman gelir tad gelmez.
Pokemonn dedi: Gösterge yanlış değil mi hocam 0A düştüğünde biraz daha gidiyor. Genişletmek için tıkla... Gösterge yanlış olduğu doğru 1500-2000 çekim gider tad gelmemeye başladığı zaman likit kurur tamamen yenisini doldurman lazım ama sadece duman gelir tad gelmez.