Batu.han
Hectopat
Boynumda fıtık ve düzleşme var. Güzel bir koltuk istiyorum. Uzun boyluyum ve 95-100 kilo kadar kaldırabilmeli v sırt yüksekliği en az 90cm olmalı. Aklımda birkaç model var ama emin olamıyorum.
exvega.com
xprime.com.tr
www.xdrive.com.tr
Andromeda'nın Visco sünger opsiyonu beni cezbediyor ama internette teknik destek ve sorunlu gelen ürünler konusunda hiç iç açıcı olmayan mesajlar gördüm o yüzden yeniden kafam karıştı. Rahat ve uzun ömürlü olması lazım ve dediğim ebatlarda olması lazım. Öneride bulunursanız sevinirim. Maksimum 12 bin olmalı ve bu koltuklarda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
Exvega Andromeda 2025 Masajlı Oyuncu Koltuğu Dokuma Kumaş Siyah, ergonomik yapısı ve şık tasarımıyla rahat bir kullanım sunar.
XPrime Titan XL Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500-GT - XPrime
XPrime Titan XL Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500-GT ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin!
xprime.com.tr
xDrive Göktürk Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri
xDrive Göktürk profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
www.xdrive.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör: