12 bin TL civarı 2K monitör tavsiyesi

Benim aldığım 274qpx e2 den bahsetmiyorsun sanırım. Birde AMD FreeSync vs özellikleri çok önemli mi bu monitörlerde.

Benim aldığım 274qpx e2'den bahsetmiyorsun sanırım. Bir de AMD FreeSync vs özellikleri çok önemli mi bu monitörlerde.

Senin aldığın G274QPF e2'nin Philips ve ASUS'a göre artısı çok daha yüksek parlaklığa sahip olması. Diğer konularda yakın seviyede monitörler. Ucuz olanı tercih edebilirsin yani. Aynı fiyatta philips>msi>asus öneririm. Arada 2-3 bin TL fark verecek kalite farkı yok.

G274QPX ise bunlardan çok daha üstün bir monitör.

Merhaba hocam Amazon'dan aldığım MSI geldi. 1 adet ölü piksel ve yukarıda çok belirgin ışık sızması var karanlık ortamda gözüm çarpıyor direkt. Gamin genden Dell G2724D alırsam 8100 TL gibi bir fiyata geliyor ama dediğiniz gibi panel mevzusu kafamı karıştırdı bekleyip Philips veya ASUS ROG STRIX monitörlerin indirime girmesini bekleyebilirim. Gaming gen iade konusunda nasıl? herhangi sorunda sorgusuz iade alırlar mı?

Philips Evnia 27m2n veya AOC Q27g4X 8-9k civarına bulursan alabilirsin. Dell panel revizesi dediğim gibi olabilirde olmayabilirde. Bir sürü imcelemecinin altına böyle yorumlar yapıldı. Reddit yorumları da oldu. Diğer hiçbir modelde böyle bir şey görmedim. Spesifik olarak bunda olması acaba dedirtiyor. Keşke kesin bir kaynak olsa da bilsek. ASUS ROG XG27acs incelemelere göre fena bir monitör değil ama, mat kaplaması ve coil whine sorunlarından şikayetçi olan kullanıcılar var. Bu yüzden biraz soğuttu beni o monitör.

Gaming gen iade konusunda nasıldır bilgim yok. O yüzden ne desem boş olur.

Philips o fiyat aralığına düşerse alırım zaten düşeceğini sanmıyorum.

Asus olan modeli alabilirsin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…