Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mouse olarak da VGN Dragonfly Wireless Mouse bunu öneririm.
Mouse 15 karne tatilinde aldım ve çok memnunu kaldım. Daha iyileri var. Fiyat aralığını söylerseniz iyi olur.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mouse olarak da VGN Dragonfly Wireless Mouse bunu öneririm.
Mouse 15 karne tatilinde aldım ve çok memnunu kaldım. Daha iyileri var. Fiyat aralığını söylerseniz iyi olur.
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mouse pad olarak bence ona o para verilmez. Onun yerine Trendyol'dan 90 cm büyük mouse pad alabilirsin. Ben baskılı aldım ve memnun kaldım malzeme kalitesi güzeldir.
PORGE Gaming Mouse Pad 90x40 Samurai Mouse Pad Xxl Oyuncu Mousepad Büyük Beyaz Mause Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Attığınız kulaklık fena sayılmaz. Arkadaşım kullanıyor ve memnun. Bende kullandım fena sayılmaz. Kulaklık için sen yine de araştır.