12 bin TL elektrogitar önerisi

Hocam Ibanez 2. eli 8-9k, sıfırı 11.5-12K // donner ise 2. eli 5K sıfırı 7k.

8 9 grg121'in 2. eli icin cok. istanbul ici gitar + ses karti + kablo veriyor, verdigi tel alakasiz. Ugrasirim dersen grg170'lerin 2. eli daha uygun sanirim, hsh onlar, - yani tremolo var, biraz can sikici olabilir kullanirken, ona da bakabilirsin. Biraz pazarlik filan yap, 8 9'a GRG121 almam ben açıkçası.

Elektrogitar ilk kez aliyorsaniz, bir tane alyan setiniz olsun. Lazim oluyor. Kullandiginiz gitara gore metrik ya da imperial, bir tane set alin elinizin altinda bulunsun. Tel icin de Amazon TR bakin, bazen fiyatlar disariya gore ucuz oluyor, 1 set alin yedek olsun, gitarinizda hangi tel varsa ona gore alin, farkli gauge tel alirsaniz sap ayari yapmak zorunda kalabilirsiniz, aklinizda olsun. Etrafta luthier varsa telefonunu filan kayit edin, ne zaman lazim olacagi belli olmuyor.

Son düzenleme:
6k ya temiz 2 ay önce alınmış ibanez grg131dx-bkf grg buldum sizce uygun mudur

10'dan 6 ya düşürdüm, az daha pazarlık yaparsam kırar satmaz

yuru o zaman hayirli olsun.

Pena da oneriyim. Bu kilif filan aldiginizda hediye gelen penalar inanilmaz dandik, zaten kullanirken kirarsiniz, jim dunlop jazz III XL (XL olan ama, digerleri ufak), alice standart damla pena 2.00mm kalin severseniz, jim dunlop tortex standard 1.14 mm guzel.

Son düzenleme:
Hocam maalesef ilgili gitarı alamadım ama 5.5'a 1 yıl garantisi devam eden Ibanez GRG170DX-BKN gıo rg aldım, başlangıç adına amfi öneriniz var mıdır; yoksa prosesör, kulaklık amfisi vs mi almalıyım.

Hocam maalesef ilgili gitarı alamadım ama 5.5'a 1 yıl garantisi devam eden Ibanez GRG170DX-BKN gıo rg aldım, başlangıç adına amfi öneriniz var mıdır; yoksa prosesör, kulaklık amfisi vs mi almalıyım.

Hayirli olsun, bunun tremolosu cok can sikarsa, akor filan cok kacirirsa arkasina tahta sikistirip kullanabilirsin ya da tremolo lock diye mengeneler oluyor onlardan da kullanabilirsin.
Ben amfi almadim, ses karti aldim, behinger umc22, daha ucuzu da vardir kesin, 2. el de bakabilirsin ona. Ses kartinin + si, bilgisayara bagladiginda programla cesit cesit AMP kullanabiliyorsun. Windows tarafinda uygulamalar ucretli, ama bir yolunu bulursun indirmenin isimlerini bilmiyorum YouTuber'ler filan paylasiyordu applerin isimlerini. macOS tarafinda da Garageband oluyor, o zaten Mac'in ücretsiz App I, her şey var icinde onun ben onu kullanmistim. Kulaklık oyle ozel bir seye de ihtiyacin yok, ben bilgisayarda kullandigimi kullaniyordum zaten ses cikisi bilgisayar. Ses karti uzerinden cikis alacaksan ama bir jack donusturucuye ihtiyacin var. Blutut kulaklık kullanacaksan, onlarda gecikme var, gitara vurdugunda ses biraz gecikmeli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…