12 bin TL konsol önerisi

BUMZYK

Hectopat
Daha fazla  
12 bin param var konsol önerisi lazım.

Hocamında dediği gibi o bütçeye alabileceğiniz en iyi konsol Series S (ikinci el). Arkadaşım aynı bütçeye PS4 Pro aldı. Fan sesinden doğru düzgün oyun oynayamıyor bile. Bir de Series S alırsanız Valorant'ın konsol sürümünü oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Emperor4231 PlayStation önerir misiniz hocam? Yoksa Series S almalı mı?

Valorantın konsol sürümü PS5'e özel, ancak o fiyatlara Slim model bir PS4 bulabilirse güzel oyunlar oynayabilir. Örnek verecek olursak ben PS4 üzerinden TLOU2 oynayıp bitirmiştim, eğer fan sesi çok rahatsız etmiyecekse güzel alternatif olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 Pro hakkında düşüncelerinizden hemen sonra yazdığınızdan dolayı PS4'ü kastettiğinizi düşündüm.

Aslında aklımda PS 4 Pro'ya da Slim vardı ama Xbox bana hiç çekici gelmiyor.

Hangisinin performansı daha iyi.

hocam şimdi exc oyunlar daha çok dikkatimi çekiyor birde bir arkadaşımda ps 4 pro var en yeni cuh modeli olandan soğutucusu filan da var hiç ses çıkarmıyor çok kararsız kaldım cumartesi günü alacağım
Merhaba, PS 4 Pro'ya da Xbox Series S alacağım. Sizce ne almalıyım? Oynayacağım oyunlar RDR 2, FC 25 ve UFC 5. hangisinin performansı daha iyi?

Dediğin oyunlar için, Series S.

Series S bariz bir şekilde. PS4/PS4 Pro artık alınmaz. Series S hem uzun ömürlü mesela GTA 6 PS4 Pro'ya gelmeyecek Series S'e gelecek gibi örnekler.

Xbox Series S Gta6da çıkacak Series S'e

Uygun fiyatlı diye konsol alınmaz, oynamak istediğin oyunlar onda varsa ve bunlar seni götürecekse alınır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…