12 bin TL laptop önerisi

Bütçe
max 12 bin tl

Thiirsty

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 12K'ya kadar çıkabilir. Ben Gaming laptop istiyorum ama masaüstü de olur. Monster Abra serisine baktım herkes alma çok kötü paran çöpe gider falan diyor. Aranızda Monster Abra A5 17.1 veya Abra A7 kullanan var mı? Gerçekten kötü mü bir de sizin önerdiğiniz Gaming laptop var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
A7 v11.2 kullanıyorum. Fiyat performansta tek. Ama daha iyileri var tabii. Hatta Casper dışında belki hepsi iyidir 😂 Ama aldığıma pişman değilim.

Laptop olarak:

Masaüstü olarak:

Bunları önerebilirim. Tercih sizindir.

Lenovo Ideapad Gaming 3 ravsiye ederim.
Fiyatı Şubat ayında 9.000 TL idi bayağı uçmuş. Şuan kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Laptop olarak:

Masaüstü olarak:

Bunları önerebilirim. Tercih sizindir.
teşekkür ederim masaüstünden daha çok laptop u tercih ediyorum zaten sizin dışınızda önerende olmuş bende özellik olarak beğendim
teşekkür ederim bunu bir kaç kişi daha önermiş benimde hoşuma gitti
abra a5 sistem özellikleri açısından hoşuma gitti ama çoğu kişi monster ı önermiyor o yüzden ikinci attığın dahada hoşuma gitti zaten onu öneren bir kaç kişi daha olmuştu
Lenovo Ideapad Gaming 3 ravsiye ederim.
Fiyatı Şubat ayında 9.000 TL idi bayağı uçmuş. Şuan kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

evet fiyat olarak baya uçmuş sistem özellikleri olarak hoşuma gitti ama ben çoğu kişinin gönderdiği dell marka olan laptopu seçtim o fiyat olarakda daha makül
A7 v11.2 kullanıyorum. Fiyat performansta tek. Ama daha iyileri var tabii. Hatta Casper dışında belki hepsi iyidir 😂 Ama aldığıma pişman değilim.
kaç yıldır kullanıyorsun birde hiç sorun çıkardı mı ?

Son düzenleme:
teşekkür ederim masaüstünden daha çok laptop u tercih ediyorum zaten sizin dışınızda önerende olmuş bende özellik olarak beğendim

teşekkür ederim bunu bir kaç kişi daha önermiş benimde hoşuma gitti

abra a5 sistem özellikleri açısından hoşuma gitti ama çoğu kişi monster ı önermiyor o yüzden ikinci attığın dahada hoşuma gitti zaten onu öneren bir kaç kişi daha olmuştu

evet fiyat olarak baya uçmuş sistem özellikleri olarak hoşuma gitti ama ben çoğu kişinin gönderdiği dell marka olan laptopu seçtim o fiyat olarakda daha makül

kaç yıldır kullanıyorsun birde hiç sorun çıkardı mı ?
Attığım Monster TongFang kasa sorunlu değil. Ayrıca Max-P 3050 Ti var.

RAM'in en az 16 GB olmasına çok dikkat et. İşlemcin de 3.9-4 GHz altında olmasın. Ryzen 7 4800H tavsiye ederim. 8 GB RAM son yıllarda yeterli olsa bile sonraki yıllarda yetmeyecek. GTA 6 çıkarsa üzülme diye söylüyorum.

Ekran Kartının da en az GTX 1660'a eşdeğer yada daha üstü olsun (1650 falan alma yüksek güç tüketimi var. Aldığın performansa değmez.).

Yerinde olsam SSD için ayrı bir bütçe oluştururdum. Çok güçlü bir bilgisayar toplayınca çok fazla oynayacak oyun oluyor. 500 GB asla yetmeyecek. Oyunların her biri 100-200 GB olunca 1-2 büyük oyunda hafıza hemen dolmaya başlıyor. Şuan benim en büyük sıkıntım depolama yönünde.

Bunlar benim tecrübelerime dayalı şahsi fikirlerim. Kesin olarak böyle olduğunu iddia etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı