12 bin TL masaüstü bilgisayar tavsiyesi

DragonKnight21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplama olayına kafam basmaz aşağıda Trendyol ve Hepsiburada linki bıraktım. Cidden hiç anlamıyorum.

Aşağıdaki ürünlerden birini tavsiye etseniz düz eve gelsin kurup takılsam.

Beklentim: Son çıkan oyunları Ultra şekilde açsın. Ses gürültü yapmasın ve SSD olayı yüksek olsun başka beklentim yok.

Limitim: 12 bin maksimum.

Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve PC Modelleri - Trendyol

https://www.hepsiburada.com/masaustu-bilgisayarlar-c-34

Şu an laptop kullanıyorum: ASUS N551jw.

Intel® Core™ i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz
Intel® HD Graphics 4600.
NVIDIA GeForce GTX 960M.

Bu laptopla düşük ayarda çoğu oyunu açıyorum aslında ama bugün Squad diye oyun indirdim kastı. İsteğim uzun süre açamadığım oyun olmasın. Ultra takılayım sessiz bir biçimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede hiçbir sistemle son çıkan oyunları Ultra'da oynayamazsın Medium'da oynarsın ve sakın HB veya Trendyol'dan alma maazallah Turbox sistem falan alırsın Medium'da açmayı bırak oyunu açamazsın bu sistemi alabilirsin:
Bütçe yetmezse:
(Anakartı H510M-A Pro yap.)

Arkadaşlar toplama olayına kafam basmaz aşağıda Trendyol ve Hepsiburada linki bıraktım. Cidden hiç anlamıyorum.

Aşağıdaki ürünlerden birini tavsiye etseniz düz eve gelsin kurup takılsam.

Beklentim: Son çıkan oyunları Ultra şekilde açsın. Ses gürültü yapmasın ve SSD olayı yüksek olsun başka beklentim yok.

Limitim: 12 bin maksimum.

Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve PC Modelleri - Trendyol

https://www.hepsiburada.com/masaustu-bilgisayarlar-c-34

Şu an laptop kullanıyorum: ASUS N551jw.

Intel® Core™ i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz
Intel® HD Graphics 4600.
NVIDIA GeForce GTX 960M.

Bu laptopla düşük ayarda çoğu oyunu açıyorum aslında ama bugün Squad diye oyun indirdim kastı. İsteğim uzun süre açamadığım oyun olmasın. Ultra takılayım sessiz bir biçimde.

Bu sisteme göz atabilirsin, içindeki anakart modelini değiştir. Tavsiyem H510M-A Pro. İşlemci şimdilik yeterli olacaktır ancak uzun süreçte i5-10400F'e upgrade edersen çok rahat seni uzun yıllar götürür. (Çoğu oyunda 15-20 FPS'e yakın fark atıyor.)

Bu bütçede hiçbir sistemle son çıkan oyunları Ultra'da oynayamazsın Medium'da oynarsın ve sakın HB veya Trendyol'dan alma maazallah Turbox sistem falan alırsın Medium'da açmayı bırak oyunu açamazsın bu sistemi alabilirsin:
Bütçe yetmezse:
(Anakartı H510M-A Pro yap.)
Bütçeyi 15 liraya çeksem Ultra olmasada high olur mu peki?

Bütçeyi 15 liraya çeksem Ultra olmasa da high olur mu peki?

O zaman olur bütçe yeterse:
Yetmezse:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı