12 bin TL mouse pad, klavye ve fare önerisi

Bütçe
12.000

Michael_Kaiser

Centipat
Yer
VDNKh
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 Tİ SUPER
R5 7500F
Biostar x3d pro
XPG Lancer Blade 16 GB
Aigo Liquid DCS360
Zoko Amiral
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007
Philips Evnia 27M2N3501PA/00,
ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition
ATK RS7 Rainbow
Meslek
Web Developer
Klavye manyetik switch olursa güzel olur. Mouse pad için Slow bir mouse pad düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye manyetik switch olursa güzel olur. Mouse pad için Slow bir mouse pad düşünüyorum.

;

Hocam biraz bütçenin üstünede çıkabilirim benim düşündüklerim şunlar

biliyorum bütçenin üstüne çıkıyorum ama sizde ona göre öneri yapabilirsiniz

Hocam biraz bütçenin üstünede çıkabilirim benim düşündüklerim şunlar

Biliyorum bütçenin üstüne çıkıyorum ama sizde ona göre öneri yapabilirsiniz

Hocam klavye boyut tercihiniz nedir? Ayrıca mouse tutuş şekliniz nedir?

Mouse yi claw şeklinde tutuyorum klavye %75 falan olsun %100 olmasın kesinlikle

Claw isen WLmouse Strider bayağı iyi shape olarak.

%75 olarak önerebileceğim birisi zaten üstte atmışsınız Air75 ancak Low profile olduğu için switch bulmanız zor olabilir. Onun dışında MelGeek MADE84 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE) bakabilirsiniz.

Mouse pad olarak tang dao alabilirsiniz ancak stokları yok. Onun dışında Speed istiyor isen ace series storm modeli, Control istiyorsan freefall bakabilirsin. Desenli istiyorsan esptiger alabilirsin.

%75 olarak önerebileceğim birisi zaten üstte atmışsınız Air75 ancak Low profile olduğu için switch bulmanız zor olabilir. Onun dışında MelGeek MADE84 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE) bakabilirsiniz.

Mouse pad olarak tang dao alabilirsiniz ancak stokları yok. Onun dışında Speed istiyor isen ace series storm modeli, Control istiyorsan freefall bakabilirsin. Desenli istiyorsan esptiger alabilirsin.

Çok teşekkür ederim önerileriniz için

Hocam bu klavye nasıl manyetik switch mi?

Önerilerinizi bekliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı