Y Yusuf.23 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #11 seplendour dedi: PSU'yu değişin hocam o PSU'ya sistemi emanet etmek hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Hangi PSU'yu önerirsin sistemde çok fiyat arttirmiyacak olan.
seplendour dedi: PSU'yu değişin hocam o PSU'ya sistemi emanet etmek hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Hangi PSU'yu önerirsin sistemde çok fiyat arttirmiyacak olan.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Şubat 2023 #12 Yusuf.23 dedi: Hangi PSU'yu önerirsin sistemde çok fiyat arttirmiyacak olan. Genişletmek için tıkla... Bitfenix'in 600W'lık modelini seçebilirsin.
Yusuf.23 dedi: Hangi PSU'yu önerirsin sistemde çok fiyat arttirmiyacak olan. Genişletmek için tıkla... Bitfenix'in 600W'lık modelini seçebilirsin.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #13 Yusuf.23 dedi: Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu alınır mı? İyiyse bunu alaçam. Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu onlardan daha iyise bunu alacan sence nasıl? Genişletmek için tıkla... PSU kötü ana kartda kötü ama ekran kartı olarak daha güçlü ben gene de dk 4 sistem öneririm.
Yusuf.23 dedi: Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu alınır mı? İyiyse bunu alaçam. Sharpen 9060XT - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu onlardan daha iyise bunu alacan sence nasıl? Genişletmek için tıkla... PSU kötü ana kartda kötü ama ekran kartı olarak daha güçlü ben gene de dk 4 sistem öneririm.
Y Yusuf.23 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #14 xDraco dedi: SSD Adata yap + olarak PSU Bitfenix alacaksan. Bide anakart kötü söyleyeyim. Ama 6650XT 6600'e göre güçlü. Genişletmek için tıkla... Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Tuğra Akın dedi: PSU kötü ana kartda kötü ama ekran kartı olarak daha güçlü ben gene de dk 4 sistem öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
xDraco dedi: SSD Adata yap + olarak PSU Bitfenix alacaksan. Bide anakart kötü söyleyeyim. Ama 6650XT 6600'e göre güçlü. Genişletmek için tıkla... Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Tuğra Akın dedi: PSU kötü ana kartda kötü ama ekran kartı olarak daha güçlü ben gene de dk 4 sistem öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
R Resty Femtopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #15 Yusuf.23 dedi: Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Psu yu ileride değişmelisin
Yusuf.23 dedi: Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Psu yu ileride değişmelisin
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 19 Şubat 2023 #16 Yusuf.23 dedi: Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam kasa kalitesi hakkında pek bir fikrim yok önyargılı yaklaşmak istemiyorum fakat PSU olarak kötü DK4 daha iyi olurdu. Hayırlı olsun.
Yusuf.23 dedi: Bunu aldım JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM Bunu aldım reis nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam kasa kalitesi hakkında pek bir fikrim yok önyargılı yaklaşmak istemiyorum fakat PSU olarak kötü DK4 daha iyi olurdu. Hayırlı olsun.
Y Yusuf.23 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #17 seplendour dedi: Hocam kasa kalitesi hakkında pek bir fikrim yok önyargılı yaklaşmak istemiyorum fakat PSU olarak kötü DK4 daha iyi olurdu. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Knk tek PSU kötü değilm onu değişirim ilerde aklımda o Resty dedi: Psu yu ileride değişmelisin Genişletmek için tıkla... Evet reis biliyorum aklımda o
seplendour dedi: Hocam kasa kalitesi hakkında pek bir fikrim yok önyargılı yaklaşmak istemiyorum fakat PSU olarak kötü DK4 daha iyi olurdu. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Knk tek PSU kötü değilm onu değişirim ilerde aklımda o Resty dedi: Psu yu ileride değişmelisin Genişletmek için tıkla... Evet reis biliyorum aklımda o
R Resty Femtopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #18 Yusuf.23 dedi: Knk tek PSU kötü değilm onu değişirim ilerde aklımda o Evet reis biliyorum aklımda o Genişletmek için tıkla... Kasa biraz küçük galiba ama önü mesh en azından işini görür herhalde, eğer psu alternatifi çıkarsa ben de alabilirim bu sistemi.
Yusuf.23 dedi: Knk tek PSU kötü değilm onu değişirim ilerde aklımda o Evet reis biliyorum aklımda o Genişletmek için tıkla... Kasa biraz küçük galiba ama önü mesh en azından işini görür herhalde, eğer psu alternatifi çıkarsa ben de alabilirim bu sistemi.
Y Yusuf.23 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #19 Resty dedi: Kasa biraz küçük galiba ama önü mesh en azından işini görür herhalde, eğer psu alternatifi çıkarsa ben de alabilirim bu sistemi. Genişletmek için tıkla... PSU cokmu kötü yoksa 3 4 ay idare edermi
Resty dedi: Kasa biraz küçük galiba ama önü mesh en azından işini görür herhalde, eğer psu alternatifi çıkarsa ben de alabilirim bu sistemi. Genişletmek için tıkla... PSU cokmu kötü yoksa 3 4 ay idare edermi
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 19 Şubat 2023 #20 Yusuf.23 dedi: PSU cokmu kötü yoksa 3 4 ay idare edermi Genişletmek için tıkla... Akım korumalı priz al.
Yusuf.23 dedi: PSU cokmu kötü yoksa 3 4 ay idare edermi Genişletmek için tıkla... Akım korumalı priz al.