12 bin TL sistem önerisi

Hocam dün R5 2600+ RX 5600XT sistemi 10000'e topladım. 2.el düşünürse arkadaşınız bence 2.el daha sağlam bir sistem toplayın çünkü bu kasanın ederi de bu değil. Hatta daha ucuza aynı sistemi toplayabilirsiniz linkleri de bırakıyorum.

Aynı sistemi 10200TL'ye sıfır bir şekilde toplayabilirsiniz zaten.

Hatta şunu söyleyeyim anakartı size atarken içim yandı 2 gün önce 2299TL'ye birebir aynısını almıştım. Bugün elime ulaşmasa iptal eder yeniden sipariş verirdim.

İyi grafik gerektiren oyunları ve hikayeli oyunları açmaz
Sistemim i7-8700 32 GB RAM Valorant'ta 90 100 FPS alıyorum aklınızda bulunsun söylemezsen ne yapardık deme sonra
Arkadaşım warband ve ets oynamak istiyor sadece.Neyin ne olduğunu bilerekten aldırıyorum bu pcyi.

2. el düşünmezler mi hocam? Çok bilgim yok ancak 2.elden güzel bir sistem bulunabilir. Onun dışında 5600G de gayet yeterli bir APU islemci. İçindeki Vega 7 RX 550 - GT 1030 gücünde.
Toplayabilirseniz linklerini atabilir misiniz değerlendirelim hocam.

Eyvallah hocam ama kasayı farklı alacağım. PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus

Misal söyledim. Yani buna bu paraları vermek saçmalık olur demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…