12 bin TL sistem tavsiyesi

Bu devirde 12 bin TL'ye sistem olur mu? Babama sordum en fazla 13 bin diyor. Ama monitör de alacağım. Sadece kasa önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ailenizi ikna ederseniz 15 16 ya yükseltirseniz daha iyi seçenekler çıkar 5 yıl kullanacağım falan deyin.

R5 3600 ile R5 5500 neredeyse kafa kafaya işlemciler 5600 ise yeni bir çağdan işlemci gibi.
Ama arada az buz değil %50 fark var, bütçe 13 bin TL olsaydı zaten onu önerirdik, gerçi bana göre RX 6600 sıfır sistem alınmaz bütçenin yükseltilmesi gerekir.

Sadece kasa önerisi yani sistem monitr dahil değil

Ne için kullanıcaksınız?
Oyun için hocam.

Hocam tam aradığım sistem. Zaten oyunları güzel oynatsın. 3060 lı sistem alacağıma bunu alırım. Zaten 5k üstüne neden koyayım? Bide hocam darboğaz falan yapmaz dimi.

Oyun için hocam.

Hocam tam aradığım sistem. Zaten oyunları güzel oynatsın. 3060'lı sistem alacağıma bunu alırım. Zaten 5K üstüne neden koyayım? Bir de hocam darboğaz falan yapmaz değil mi?

Yapmaz ama işlemciyi 5600 yapmanızı öneririm.

Oyun için hocam.

Hocam tam aradığım sistem. Zaten oyunları güzel oynatsın. 3060'lı sistem alacağıma bunu alırım. Zaten 5K üstüne neden koyayım? Bir de hocam darboğaz falan yapmaz değil mi?

Ryzen 5 2600 ile ben doğru dürüst darboğaz yaşamıyorsam R5 5500 ile hiç yaşamazsınız, yine de 5600 daha mantıklı olur geleceğe yönelik olması açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…