12 Bin TL Sistem Tavsiyesi

Bütçe
12000
İyi günler, geçenlerde bu fiyat aralığında bir abime sistem topladık. Kendime de benzerini toplamayı düşünüyorum. Son halini danışmak istedim sistemin. Sistem şu şekilde:

Farklı bir tavsiyesi olan var mı? Beklesem daha mı iyi olur sizce bir süre daha?

Fiyat: 12433 Fiyat yükseltme eğiliminde değilim.
Adata 256 GB XPG Spectrix S40G AS40G-256GT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatına göre iyi gibi duruyor 970 Evo yerine bunu alabilirim 250TL kurtarmış oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart koymamışsınız ve hafıza az.

Aşmış olabilir ama şunlara bakabilirsiniz:

Sharkoon Rev 200 için güzel bir ekran kartı seçtim.

@Sylveon Teşekkürler hocam öneriniz için. O gün ceza yediğim için cevap veremedim. Bu arada sizin tavsiye ettiğiniz 2070superli sistemi aldım 13500 e abim için. Kendime biraz daha uygun dizmem gerekti işler değişti. Şu şekilde sistem topladım siteden araştırma yaparak. Şu iki sistemi kıyaslayabilir misiniz?
Bu arada bütçem 6000-7000 arasına düştü o yüzden bu sistemelere bakmaya başladım.
1. Sistem vatandaki hazır sistem: Fiyatına göre nasıl sizce?

2. Sistem:

(Elimde 500gb harddisk var)

2. Sistem tabi ki daha iyi ama sizce fiyat farkına değer mi? Bu arada Monitör için 1000 tl civarı param var bir de eski bir monitörüm var. 2. Sistemi alırsam monitörü yaza bırakmış olacağım.
7500 TL ediyor 2. sistem.
Bu arada n11 vatan trendyol gibi firmalardan almam gerek kredi kartına taksit ile alacağım. Teknobiyotikten filan alırsam vade farkı ile çoğu zaman N11 i filan geçiyor fiyatlar ona göre öneride bulunur musunuz?
Son olarak 750W Bronz ile Gold arasında 250TL lik fark var değer mi sizce?
Teşekkür ederim yardımlarınız için
Kasa olarak şu daha mantıklı duruyor sanki. 3 adet fan var içerisinde Flow da tek fan var. Flow alırsam ek fan da almak zorunda kalacağım gibi öyle değil mi?
600W bu sistem için yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Umarım parçalar en kısa sürede gelir hayırlı olsun.

Size şöyle bir şey yaptım 7000 TL civarı:
veya

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı