12 bin TL sistem toplama

Bütçe
12.000

Senin ekran kartı ile RTX 2060 arasında 150TL fark var (benim paylaştığım). Ayrıca i3 12.nesil 3.30GHz işlemci ile Ryzen 5 5500K arasındaki fark bariz. Hadi hatrınız geçsin RTX 2060'ı RX 6600 ile değişelim çok daha iyi olmasına rağmen yine çok az bir fiyat farkına benim önerdiğim parçalar çok daha iyi. Bir bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neymiş 12 yaşındaki çocuğun anlayacağı i3 12.nesil ile Ryzen 5 5500 arasındaki fark?

Hocam bilmiyorsunuz tartışmaya girmeyin lütfen gidin RTX 2060 vs RX 6600 yazın YouTube'a videolarına bakın sizle uğraşmak zor.

Hala savunuyorsun ya çok komik hatayı anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Hocam bilmiyorsunuz tartışmaya girmeyin lütfen gidin RTX 2060 vs RX 6600 yazın YouTube'a videolarına bakın sizle uğraşmak zor.

RTX 2060 daha pahalı ve biraz daha güçsüz olmasına rağmen kullanıcılar tarafından daha yüksek oy almış benchrmark ta çünkü Intel ekran kartları daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyor bir de şu videoyu izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türkiye ekonomik şartlarında haklısınız ancak RTX DLSS gibi teknolojileri kullanma açısından çok daha iyiler ayrıca NVIDIA yazılım olarak uzun yıllar destek veriyor.

yinede kusuruma bakmayın evet 12bin tl bütçeli biri için rtx 2060 yerine rx 6600 çok daha mantıklı düşündüm de.

Dediğin şey daha yüksek bütçe olsa mantıklı. Ama burda 13k konuşuyoruz. Kesinlikle rx 6600 daha mantıklı.

Dostum fanboy olmaktan çık üzgünüm ama RX 6600 saf güç olarak RTX2060'ın ötesinde maalesef yapacak bir şey yok. AMD ekran kartları son seriyle çok iyi yerlere geldiler hatasız sorunsuz ve ucuz olup daha güçlü oluyorlar artık. Dizdiğin sistem fiyatı da çok absürt çok pahalıya gelmiş.

Hazır hali 13.000 TL :Hector-PcHocası GeForce RTX 2060 Oyun Bilgisayarı - Pckolik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…