12 bin TL tablet önerisi

blockdz

Hectopat
Merhaba, ders çalışmak ve not tutmak için uzun yıllar götürecek bir tablet arayışındayım. Huawei MatePad 11.5 GBox ile uğraşmamak istediğim için pek sıcak bakmıyorum. Tab s9FE nasıldır, siz hangi tableti önerirsiniz?

Eğer bütçenizi biraz daha aşabilirseniz S9 FE+ da mantıklı bir seçim olabilir

Eğer bütçenizi biraz daha aşabilirseniz S9 FE+ da mantıklı bir seçim olabilir
Teşekkürler ama hem bütçemi aşıyor hem de fazla büyük olur benim için.
Teşekkürler ama google servisleri olmamasından dolayı pek sıcak bakmıyorum
Gbox orijinalin yerini tutmaz sanırım.

Teşekkürler ama hem bütçemi aşıyor hem de fazla büyük olur benim için.

Teşekkürler ama google servisleri olmamasından dolayı pek sıcak bakmıyorum
Gbox orijinalin yerini tutmaz sanırım.
Bu bantlarda Redmi ve Poco dışında tabletler yok hocam. TCL'i saymadım bile.

Aksesuarlara önem vermiyorsan kesinlikle ve kesinlikle 12 bin liraya en iyi tablet açık ara POCO Pad'dir. Bilgin olsun. Kendim de aldım kullanıyorum Huawei MatePad 11.5 bile kullandım yaklaşık 6 ay fakat POCO padi alalı 2 ay oldu büyük rahatlık 2.5k ekranı 120Hz yenileme oranı 10k mAh bataryası müthiş bir cihaz 8 GB RAM'i + (arttırılabilir sanal ile 16 GB kullanıyorum) bir de 256 GB.

Redmi pad Pro da olabilir hiçbir fark görmedim POCO padle.

İkisi aynı cihaz zaten hatta gramına kadar içindeki parçalara kadar donanım ıd'lerine kadar aynı hatta aksessuarları bile birbirlerine entegre Redmi pad Pro'nun aksesuarlarını kullanıyorum mesela POCO Pad'de ikisi de aynı Kernel'e dahi sahipler çünkü aralarında hiçbir fark yok ikisi de alınır ben indirimdeyken POCO padi yakaladım diye POCO pad aldım iki cihazın tek farkı POCO pad daha güncel daha uzun yıllar güncelleme alacak olması tek fark bu. İkisi de aynı cihaz zaten dediğim gibi ikisi de o bütçenin en iyi cihazı. Açık ara.

Hocam not alacağım için kalemi olması da önemli. Sanırım ekstra olarak kalem alabiliyoruz POCO'da da. Güzel bir tercih olur gibi POCO, teşekkürler.

Hocam not alacağım için kalemi olması da önemli. Sanırım ekstra olarak kalem alabiliyoruz POCO'da da. Güzel bir tercih olur gibi POCO, teşekkürler.

Ben kalemini aldım Redmi pad Pro'nun kalemini aldım direkt ikisi de aynı cihaz olduğu için aşırı aşırı memnunum hatta 2. nesil Apple Pencil'im bile bu performansı vermemişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…