12 bin TL tablet önerisi

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Bütçem 12K falan belki 1-2K daha artabilir aklımdaki modeller altta sizce hangisi alınmalı? Hem ders hem de molada falan oyun oynamak için kalemi olması önemli.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-27 234331.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-27 234331.png
    352,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 12K falan belki 1-2K daha artabilir aklımdaki modeller altta sizce hangisi alınmalı? Hem ders hem de molada falan oyun oynamak için kalemi olması önemli.

S10 fe al.

Hocam hangi modeli.

Lenovo diğerlerine göre işlemci olarak bariz daha üstün.

Eğer iPhone telefon kullanıyorsan Apple ürünü almanı öneririm, fazlasıyla işime yarıyor ve birbirleri ile uyumlu çalışıyorlar; iPad 10 veya 11. nesil olabilir.

Hocam Samsung telefon kullanıyorum ve Buds FE sipariş verdim tek tabletim kaldı.

Lenovo diğerlerine göre işlemci olarak bariz daha üstün.

Bende ona sıcak bakıyorum ama pek anlamıyorum tabletten bir yandanda ekosistem tamamlansın diye Samsung alayım diyorum kararsız kaldım.

Hocam Huawei modeli muhtemelen 11.5s kastedilmiş. Bütçenizi biraz üstünde ama güzel tablet. Ben s9fe kullanıyorum, çok memnunum, bütçenize de uygun. S10fe hakknda bir bilgim yok ama özellikleri güzel duruyor, fiyatını hak edeceğini düşünüyorum. Bu 3 modelden hangisini alırsanız sizi mutlu edecektir, sizi zorlamadan bütçenizin çıkabileceğini alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı