12 bin TL telefon önerisi

Bütçe
En fazla 12 bin
Telefon benim için değil ama öyle bir sorun olması iyi olmaz. Aralarında önemli bir fark var mı? Fiyatlar çok yakın yoksa A25 alayım, şebeke ile uğraşmayalım. Kamerası nasıldır A25'in?

Hocam hemen hemen aynı telefonlar sayılırlar. Yalnızca M34'ün bataryası 6000MAH A25'inse 5000mAh. Ve M34le aralarında 5 ay civarı bir çıkış farkı var. M34 daha önce çıkmış.

Merhaba, 12 bin liranın altında olacak şekilde sıfır bir telefon önerisi istiyorum. Oyun tarzı, işlemci gücü isteyen şeyler kullanılmayacak telefonda. Fiyatına göre kamerası iyi olsun yeter. Teşekkürler.

Hocam bu arada bütçe A25 ve M34'ten biraz daha aşağı olsun diyorsanız A15'i de değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Vivo o kadar da kötü değil ama Redmi konusunda haklısın.
Bana kalırsa daha kaliteli alternatifleri varken Vivo da uzak durulması gereken bir marka. Tek vasfı teknoloji mağazası çalışanlarının prim yapması. Telefondan anlamayan genellikle 40+ kesime boş boş özellikleri ballandıra ballandıra anlatarak kakalamaya çalışıyorlar.

Bana kalırsa daha kaliteli alternatifleri varken Vivo da uzak durulması gereken bir marka. Tek vasfı teknoloji mağazası çalışanlarının prim yapması. Telefondan anlamayan genellikle 40+ kesime boş boş özellikleri ballandıra ballandıra anlatarak kakalamaya çalışıyorlar.
Hocam sizi anlıyorum Vivo'yu sevmiyorsunuz ama Redmi bir cihaz alacağıma Vivo alırım şu an bizzat onu kullanıyorum deneyim açısından konuşuyorum. Ama bazı oyunlarda kasıyor bazılarında kasmıyor mesela Arena Breakout, Ace Racer,Devil My Cry Peak of Combat gibi oyunlarda kasmazken Carx Street, Truckers of Europe 3 gibi oyunlarda kasıyor bunun optimazyon ile alakası olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı