D Devadam12 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 3 21 Temmuz 2020 #11 CJack60 dedi: @Devadam12 o PSU yerine bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... ben siparişimi dün verdim çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. CJack60 dedi: @Devadam12 o PSU yerine bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... genel olarak ne diyorsunuz,yorumunuz ne olur.Topladığım pc için.teşekkürler
CJack60 dedi: @Devadam12 o PSU yerine bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... ben siparişimi dün verdim çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. CJack60 dedi: @Devadam12 o PSU yerine bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... genel olarak ne diyorsunuz,yorumunuz ne olur.Topladığım pc için.teşekkürler
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Temmuz 2020 #12 Anakart o işlemci için fazla pahalı, kasa iyi hava akışına sahip ama malzeme kalitesi daha iyi başka bir kasa seçilebilir. Bunun haricinde üstte önerdiğim PSU daha iyi olurdu.
Anakart o işlemci için fazla pahalı, kasa iyi hava akışına sahip ama malzeme kalitesi daha iyi başka bir kasa seçilebilir. Bunun haricinde üstte önerdiğim PSU daha iyi olurdu.