Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 27 Mart 2025 #11 Fey_01 dedi: Samsung'larda ghosting olma durumu var diye biliyordum serinin kronik sorunu diye. Doğruluk payı var mıdır bu ürün içinde? Genişletmek için tıkla... Bazı eski seri Odyssey'lerde mevcuttu. G65B gibi yeni serilerde yok.
Fey_01 dedi: Samsung'larda ghosting olma durumu var diye biliyordum serinin kronik sorunu diye. Doğruluk payı var mıdır bu ürün içinde? Genişletmek için tıkla... Bazı eski seri Odyssey'lerde mevcuttu. G65B gibi yeni serilerde yok.
F Fey_01 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 62 27 Mart 2025 #12 kxy dedi: Daha iyisi yok şu an bu fiyatta. Laptopa 2 monitor baglamak cok yuk bindirir GPU'ya. 1 tane yeterli olur. Hatta laptopun ekranini kapatmanizi bile onerebilirim. Genişletmek için tıkla... Sadece monitör açık kalıyor laptop kapalı tutuyorum.
kxy dedi: Daha iyisi yok şu an bu fiyatta. Laptopa 2 monitor baglamak cok yuk bindirir GPU'ya. 1 tane yeterli olur. Hatta laptopun ekranini kapatmanizi bile onerebilirim. Genişletmek için tıkla... Sadece monitör açık kalıyor laptop kapalı tutuyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.285 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #13 Fey_01 dedi: Sadece monitör açık kalıyor laptop kapalı tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun ekran kartı nedir hocam?
Fey_01 dedi: Sadece monitör açık kalıyor laptop kapalı tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun ekran kartı nedir hocam?
H hagoromo97 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #14 enesbatct dedi: MSI G274QPX 27 MSI G274QPX 27 www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... qpx modelini bilenlerden arasındaki fark olarak hangisi daha iyidir acaba söyleyebilecek var mı? İkisi arasında çok kararsız kaldım.
enesbatct dedi: MSI G274QPX 27 MSI G274QPX 27 www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... qpx modelini bilenlerden arasındaki fark olarak hangisi daha iyidir acaba söyleyebilecek var mı? İkisi arasında çok kararsız kaldım.