12 bin TL'ye her şey dahil PC önerisi

Pc_Uzmanı44

Decapat
Daha fazla  
Max sınır 12 bin TL GameLoop PUBG Mobile rahat 90 FPS alabileceğim bir sistem önerin. PUBG Mobile kaç FPS verir onu da yazmayı unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el bir kasa alırsanız çok daha ucuza gelecektir, Gaming.gen.tr gibi sitelerde 10 Bin TL aşağısına kasa bulmanız zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kasa ve PSU çok iyi değil. Ama bu paraya da fazla bir şey alması zor.

Bu sistem Zeiron Bx20 I5-3470 16gb Ram 256gb Ssd 500gb Hdd Gtx1050ti 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PUBG GTA 5 CS 2 LoL Forza Horizon FIFA pes gibi oyunlarda 150 ile 350 FPS arası alırsınız diyor doğru mu sisteme bir bakabilir misiniz gerçekten doğruysa alırım belki.

Abi sen var ya kralsın kral CS 2 200 FPS aşağısına düşmüyor 350 300 FPS arası veriyor izledim videoyu harika adamın dibisin sistem 13 bin TL olmuş stoklar azaldığı için ama sorun yok babama söyleyeceğim inşallah beğenir alırız monitor klavye mouse kulaklıkta kendim alacağım ekstra kararımı verdim sayende adamsın kendine iyi bak.

Son düzenleme:
Kendi attığın Zerion isimli sistem tamamen adam kazıklamak için çıkarılmış sistemler sakın alma. 10 senelik işlemci var o kasada ki ekran kartıda berbat. Size söylediğim sistem bütçenize ve isteklerinize uygun. Alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…