12 bin TL'ye monitör, klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
12000

Xanteus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir konu açmıştım oradaki tavsiyeleri dikkate alarak son bir konu açıp satın alım yapmak istiyorum, bu alttakilere kıyasla daha iyi önerisi olan var mı? Yoksa bunlar beni uzun süre götürür mü? Mouse pad bulamadım ekstra olarak öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Monitör:
- https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...eesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL

Fareler:

Klavyeler:

Çok kararsız kaldım özelliklerden anlamadığım için kıyasta yapamıyorum, tek istediğim kablosuz ve beyaz olması mousepadi siyah istiyorum.

Klavye olarak
Mouse olarak M3 al
Mouse pad

@roxy1881 çoğu sizin öneriler hocam, siz alacak olsanız hangilerini alırdınız? Birde mousepad önerebilir misiniz?

@soulsteal59 hocam öneri için teşekkürler lakin fiyatları bir tık tuzlu, daha uygun var mıdır acaba? birde monitör hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

O zaman M75 al.
Mouse pad olarak da.
Wraith Blade Y Hard Mousepad bunu alabilirsin.

Teşekkürler hocam sanırım M75 alacağım, sizden ricam bana büyük mouse pad önerebilir misiniz? Hem klavye hem de fareyi koymak için. Bir de mouse olarak ne almalıyım? Şu an Scyrox V7 ve kludge M3 arasında kaldım. Ama fiyat farkına kesinlikle değer diyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…