12 bin TL'ye PS4 vs Xbox

Muratilkrrr

Decapat
Daha fazla  
Bende 12K gibi bir bütçe var acaba PS4 mü yoksa Xbox Series S mi alsam diye düşünüyorum. Hemen hemen aynı fiyat fakat series de CD yeri olmadığı için bir tık geriye itti gibi. Sizce hangisi alınabilir? Başka konsollar da önerebilirsiniz.

Bütçe 12K.

Series S yeni nesil bir konsol eğer PSN'in özel oyunlarını oynamayacaksanız, Xbox daha mantıklı bence.

Hocam CD ile oyun almak daha pahalıya denk geliyor. Konsolun yeni nesil olması ve gamepass gibi bir kütüphanesinin bulunmasından dolayı Series S bence daha mantıklı. Özellikle Online oyunlarda tercihiniz Xbox series S olmalı diye düşünüyorum.

Üstüne biraz ekleyebilirseniz PS5 öneririm ya da Xbox Series S/X modellerini öneririm.

Series S yeni nesil bir konsol eğer PSN'in özel oyunlarını oynamayacaksanız, Xbox daha mantıklı bence.
Aynı şekilde düşünüyorum. Eğer sisteminiz bir tık yeterli ise zaten ps oyunları artık pc ye de geliyor. Oradan oynayabilirsiniz.

Series S ve Gamepass daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…