12 bin TL'ye PS5 Pro için monitör önerisi

Bütçe
125000

Sherlock Osman

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS 5 Pro almaya karar verdim. Monitör olarak ne almalıyım, nereden almalıyım ve alırken neye dikkat etmeliyim? Bütçe 10 12K falan çok abartmadan olabilir. Oyunlar için hangi monitör tipi önemli? Büyük ekran olmasını isterim ama 2K mı iyi 4K mı iyi? PS5 Pro hangisini destekliyor? Teşekkür ederim şimdiden. Mümkünse ürünün linkini ya da tam adını yazabilirsiniz.

Monitör, ama 43 inç. TV çakması.

bunlar bakılabilir

Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Ona göre ekran boyutu belirleyelim.

Bu arada eğer biraz yeriniz varsa monitör yerine projeksiyon alınabilir o fiyatlara 4 k destekleyen monitörler var.

Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Ona göre ekran boyutu belirleyelim.
Hocam Kingdom Come Deliverance, Warhammer 40000 Space Marine 2, Red Dead Redemption 2 GTA V Ghost of Tsushima DIRECTORS CUT bu tarz oyunlar yani güncel kaliteli oyunlar oynamayı düşünüyorum

Bu arada eğer biraz yeriniz varsa monitör yerine projeksiyon alınabilir o fiyatlara 4 k destekleyen monitörler var.
Dahili hoparlörü olan monitörlerden düşünüyordum. Çünkü ses için ekstradan kulaklık falan almayayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…