Burçin Ilgaz Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Yer Samsun 4 Kasım 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Alınır mı sizce bu sistem?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Alınır mı sizce bu sistem?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.833 Çözümler 37 Yer 東京 4 Kasım 2023 #2 Burçin Ilgaz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com alınır mı sizce? bu sistem? Genişletmek için tıkla... Almazsan hata edersin bu piyasada 12K ya 3050 kaçırma derim stokları hızlı biter
Burçin Ilgaz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com alınır mı sizce? bu sistem? Genişletmek için tıkla... Almazsan hata edersin bu piyasada 12K ya 3050 kaçırma derim stokları hızlı biter
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Kasım 2023 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.833 Çözümler 37 Yer 東京 4 Kasım 2023 #4 562410 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah
562410 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 4 Kasım 2023 #5 Yok daha neler. Muhtemelen darbogaz hesaplama sitelerinden baktiniz. O siteler yanlis gosteriyor, forumda yasaklandi hatta. 3060 bile besler o islemci.
Yok daha neler. Muhtemelen darbogaz hesaplama sitelerinden baktiniz. O siteler yanlis gosteriyor, forumda yasaklandi hatta. 3060 bile besler o islemci.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Kasım 2023 #6 arasmaras dedi: Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.
arasmaras dedi: Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #7 Ya arkadaş cevap yazan herkes trollmü tüm bilgiler yanlış
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 4 Kasım 2023 #8 arasmaras dedi: Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah Genişletmek için tıkla... Bazi oyunlari (ornegin BF serisi) acamayacak bile olsam, 3050 gibi bir cop kullanacagima ARC 750 kullanirim daha iyi. Olu dogan bir kart.
arasmaras dedi: Attığın sistemin 3050'li içeren sistemden iyi olmadığının farkındasın değil mi? Boşa benim yoruma beğenmedim atma hahah Genişletmek için tıkla... Bazi oyunlari (ornegin BF serisi) acamayacak bile olsam, 3050 gibi bir cop kullanacagima ARC 750 kullanirim daha iyi. Olu dogan bir kart.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #9 arasmaras dedi: almazsan hata edersin bu piyasada 12K ya 3050 kaçırma derim stokları hızlı biter Genişletmek için tıkla... lütfen bir daha sistem önerisi yapma 562410 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bu alınmalı en mantıklısı bu SiYaMs dedi: %32.1 işlemci darboğaz ihtimali var ama onun dışında güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil öyle bir şey nereden baktınız bilmiyorum. Yanlış tabii ki mümkün değil diyorum size 12100F bu boru değil
arasmaras dedi: almazsan hata edersin bu piyasada 12K ya 3050 kaçırma derim stokları hızlı biter Genişletmek için tıkla... lütfen bir daha sistem önerisi yapma 562410 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bu alınmalı en mantıklısı bu SiYaMs dedi: %32.1 işlemci darboğaz ihtimali var ama onun dışında güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil öyle bir şey nereden baktınız bilmiyorum. Yanlış tabii ki mümkün değil diyorum size 12100F bu boru değil
S SiYaMs Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 20 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 İnternet sitesini atabilirim istersen herkese sorduğumda herkes bu siteyi gösteriyor en iyi diye.