12 bin TL'ye tablet önerisi

FatihhTerim

Centipat
Daha fazla  
Samsung bir tablet almak istiyorum, film/dizi ve ders için kullanacağım not vs. hangi modeli önerirsiniz? Şu an Samsung S10 Lite'a falan baktım önerilerinizi bekliyorum.

2.el 11 bin TL'ye 1 yıl garantili S9 FE bulmuştum ama 2.el de sorun falan olur mu tabletlerde.
Hayır hocam ben de çok fazla ikinci el tablet alıp kullandım, kontrollerini sağlarsanız hiçbir sorun olmaz. Temizliğine, kasada ezik-çizik vb. deformeler var mı yok mu bunlara ve genel yazılımsal testlere baktıktan sonra alabilirsiniz. Paneli, hoparlorü, kamerayı vs. kontrol edin. Satıcı arkadaştan rica edin şöyle 10-20 dakika kurcalayın buluştuğunuz yerde. Bir sorun görmezseniz satın alırsınız.

Hayır hocam ben de çok fazla ikinci el tablet alıp kullandım, kontrollerini sağlarsanız hiçbir sorun olmaz. Temizliğine, kasada ezik-çizik vb. deformeler var mı yok mu bunlara ve genel yazılımsal testlere baktıktan sonra alabilirsiniz. Paneli, hoparlorü, kamerayı vs. kontrol edin. Satıcı arkadaştan rica edin şöyle 10-20 dakika kurcalayın buluştuğunuz yerde. Bir sorun görmezseniz satın alırsınız.
Çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı